• İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

2017 Yılı Kültür ve Sanat Etkinleri Hakkında İstişare Toplantısı Yapıldı.

2017  Yılı Kültür ve Sanat Etkinleri Hakkında İstişare Toplantısı Yapıldı.
2017 Yılı Kültür ve Sanat Etkinleri Hakkında İstişare Toplantısı Yapıldı.

3 Aralık 2016 Cumartesi Günü Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesinde yapılan İstişari Toplantıda Şube başkanı Mahir ADIBEŞ ve Başkan Yardımcısı Naci GÜMÜŞ “Ortak Akıl ve ortak kararlarla Kültür ve Sanat Hayatına renk katmak, canlılık getirmek, hizmetlerimiz ileri taşımak, genişletmek istiyoruz” dediler.

Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesinde 3 Aralık 2016 Cumartesi Günü üyeler, Müdavimler ve  Gönüldaşlarla 2017 Yılı Etkinlik Programlarını hazırlama konusunda, Ocak ayında yapılacak olan “Olağan Genel Kurul Toplantısı” gündemi çerçevesinde alınacak kararların tespit edilmesi hususunda fikir, görüş ve önerilerini  almak üzere bir araya gelindi.  Şube başkanı Mahir ADIBEŞ, Başkan Yardımcısı Naci GÜMÜŞ “Ortak Akıl ve ortak kararlarla Kültür ve Sanat Hayatına renk katmak, canlılık getirmek, hizmetlerimiz ileri taşımak, genişletmek istiyoruz” dediler. 

Kurucu Üyelerden Profesör Doktor Yavuz  AKPINAR, dernek üyesi ve “Işığın Kaynağı” Dergisi Sahibi İbrahim ÜLGER, Denetleme Kurulu Üyesi “Akad Haber Genel Yayın Yönetmeni Zeki BUZGAN, Yeni genç üyelerden Serhat IŞIK, Muhammed TANĞ, Halk Ozanı  Gülabi KARASU, Fahri  üye  Sezai ASLAN, Mimar Sabahat  GÜNER,  Grafiker Hülya GÜLAY, DEÜ İlahiyat Fakültesi  Felsefe Tarihi Anabilim Dalı Başkanı  ve Gençlik Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Fatih TOKTAŞ ve Yazar Üyelerden Mehmet YAZICI’nın katıldıkları istişare toplantısında görüş ve öneriler not edilerek değerlendirilmeye alınacağı ifade edildi.  2017 Yılı faaliyet Programı taslağı adeta şekillendi.   Olağan Genel Kurul Toplantısının 7 Ocak 2017’de yapılması, çoğunluk sağlanmazsa 14 Ocak 2017 tekrarlanması kararı alındı.

Toplantının hitamında aile fotoğrafı çekildi, ayaküstü muhabbetlerle sohbet akşama uzandı gitti.

Bu haber toplam 804 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim