• İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

2019 Şahlanış Yılı Olacak

2019 Şahlanış Yılı Olacak
Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, 2019 yılının ilk yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar aldı.

2019 yılının planlaması şeklinde geniş istişarelerin olduğu toplantıda, 2018 yılının ayrıntılı değerlendirmesi yapılarak alınan sonuçlar da müzakere edildi.

TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, önümüzdeki dönemde kültür sanat adına bugüne kadar yapılanların ötesine geçmeyi hedeflediklerini vurguladığı konuşmasında şunları söyledi:

 

BİRİKİMLERİMİZİ SINIR ÖTESİNE TAŞIMAKTA KARARLIYIZ

“Bütün yönetimimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik çerçevesinde hareket etmesi en büyük zenginliğimiz. Gönüllü teşekküller gönüllerin bir araya gelmesiyle, yüreklerin toplu atmasıyla başarıya ulaşır. Hamdolsun bizim yönetimimiz örnek bir ekip ruhunu oluşturdu. İyi niyet ve samimiyet olunca başarı kendiliğinden gelir. Biz de bu ruha sadık kalarak çok başarılı faaliyetlere imza attık. 2018’de olduğu gibi 2019’da da özgün projelere, şehrimiz ve ülkemiz için faydalı çalışmalara imza atacağız. Bütün çalışmalar özveriyle, fedakârlıkla mümkün oluyor. İşinden gücünden, evinden barkından ayırdığı kıymetli zamanları şubemize feda eden değerli yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Genel Merkez’imizle ve bütün diğer şubelerimizle uyum içinde memleketimize hizmete devam edeceğiz. Türkiye’nin içinden geçtiği her zorlu süreçte safımızı ülkemizden yana beyan ettik ve etmeye devam edeceğiz. Devletimize bağlıyız, Türkiye’mize sevdalıyız. Edebiyatta, düşüncede, sanatta Türkiye’nin birikimlerine sınırlar ötesine taşımakta kararlıyız. 2019 yılı her açıdan şahlanış yılımız olacak.”

TYB İstanbul Yönetim Kurulu üyeleri de bu ekip içinde olmaktan duydukları memnuniyeti belirttikten sonra 2019 yılında olmasını istedikleri projeleri sundular. 2018 yılının başarılı geçtiğini ifade ederek aynı heyecanın 2019 yılında da gösterileceğinden emin olduklarını söylediler.

Prof. Dr. Turan Koç ve Prof. Dr. Abdulkadir Emeksiz’in üniversitedeki programları nedeniyle katılamadığı toplantıya şu isimler katıldı: Bünyamin Yılmaz, İhsan Kabil, Prof. Dr. Sefa Saygılı, Muzaffer Doğan, Doç. Dr. Yusuf Dinç, Birol Cürgül, Ahmet Maraşlı, Sedat Yılmaz, Ekrem Aytar, Demirhan Kadıoğlu ve İsmail Sezer.

Bu haber toplam 1112 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim