• İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

8. İstanbul Edebiyat Festivali Şiir Akşamı ve Ödül Töreni

8. İstanbul Edebiyat Festivali Şiir Akşamı ve Ödül Töreni
8. İstanbul Edebiyat Festivali 26 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek olan törenle sona erecek.

TYB İstanbul Şubesi ve İBB Kültür Daire Başkanlığı’nın birlikte düzenlediği İstanbul Edebiyat Festivali’nin kapanışı 26 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da yapılacak olan Şiir Akşamı ve Ödül Töreni’yle son bulacak.

Bir hafta boyunca ‘Edebiyat ve Darbeler’in konuşulduğu 8. İstanbul Edebiyat Festivali’nin kapanışı Sultanahmet Vakfı’nda gerçekleştirilecek. Ali Ural, Nurullah Genç, Nurettin Durman, Bestami Yazgan, Emre Miyasoğlu, Mehmet Kurtoğlu, Sıddık Ertaş, Aykut Nasip Kelebek ve Raşit Ulaş’ın yer alacağı Şiir Akşamı programının ardından ödül törenine geçilecek.

TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı’nın yapacağı kapanış konuşması ve diğer protokol konuşmalarının ardından ‘Festival Özel Ödülleri’ kapsamında edebiyat, kültür, sanat ve sinema dünyasının özellikle 15 Temmuz süreciyle ve genel olarak darbeler tarihiyle ilgili çalışmalar yapan kıymetli sanatçılarına ödülleri takdim edilecek.

Bu haber toplam 673 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim