• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

9. İstanbul Edebiyat Festivali Başladı

9. İstanbul Edebiyat Festivali Başladı

Bu yıl “Sinema ve Edebiyat” temasıyla 9’uncusu gerçekleşen, İstanbul Edebiyat Festivali’nin açılışı Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi’nin mekânı olan Kızlarağası Medresesi’nde gerçekleşti. TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Coşkun Yılmaz, festivalin Onur Konuğu Semih Kaplanoğlu ve TYB Onursal Başkanı D. Mehmed Doğan birer konuşma yaparken, kültür sanat camiasının seçkin simaları açılışta yer aldı.

“Sinema ve Edebiyat ” temasıyla 9’uncusu gerçekleşen, İstanbul Edebiyat Festivali’nin açılışı, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nde gerçekleşti. Festivalin açılışında TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Coşkun Yılmaz, festivalin Onur Konuğu Semih Kaplanoğlu ve TYB Onursal Başkanı D. Mehmed Doğan birer konuşma yaptı. İstanbul Edebiyat Festivali’nin Yürütme Kurulu’nda yer alan ve bu yılın Vefa Özel Ödülüne layık görülen İhsan Kabil, şair ve yazar Ali Ural ile Milliyet Yazarı Samed Karagöz, TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı’nın yöneticiliğini yaptığı “Sinema ve Edebiyat” başlıklı açılış oturumunda birer konuşma yaptılar.
Bu haber toplam 957 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim