• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Adnan Öksüz: Fetih ve Gençlik Şöleni’nden çarpıcı notlar…

Adnan Öksüz: Fetih ve Gençlik Şöleni’nden çarpıcı notlar…
* Adı; İsmail Güler… İşçi emeklisi. Ardahanlı. İstanbul/Arnavutköy’de yaşıyor. 1948 doğumlu ama kendisini 22 yaşında telakki ediyor. Çevresi de öyle… Fetih Şöleni’nde elinde kocaman Türk bayrağı ile yeşil sahada turlarken hemen herkesin ilgi odağı oldu…
* Yine Ankara Elmadağ’dan gelen Metin Taşova da Türk bayrağı ile heyecanını sahaya yansıtanlardandı…
 
* Sadece İsmail Güler ve Metin Taşova mı? Elbette hayır! Atilla Mehdigil, Bilali Yıldırım, Hasan Basri Akdemir ve Süleyman Furuncu ile birlikte gittiğim Fetih Şöleni’nde çok sayıda Milli Görüşçü ile sohbet ettim. Bol bol fotoğraf çekildik. Türkiye’nin hatta dünyanın farklı noktalarından Milli Görüşçülerin en büyük endişeleri, gençlik! Gençlik nereye gidiyor? Çocuklar nasıl yetişiyor? İşte Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) bunun için var, zaten. Her iki kuruluşun da varoluş gayesi bu!
 
 
 
* Fetih Şöleni’ne davet edilen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yoğun programı olduğunu belirterek telgraf gönderdi. Merak ettim, kutlama mesajını kim kaleme aldı acaba? Bu soruyu neden mi sordum; Binali beyin mesajındaki kavramlar, isimler ve göndermelerle bugüne kadar ilk kez karşılaştım! Mesajı okursanız ne demek istediğim daha net anlaşılacaktır… 
 
* Bir yanda cennetmekân Fatih Sultan Mehmet, diğer yanda cennetmekân Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan. Bu fotoğraf herkesin hoşuna gitti.
 
* Mücahit Erbakan sloganları stadyumu inletti.
 
* Ezgiler... Gösteriler... Müsabakalar mükemmeldi...
Bu haber toplam 348 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim