• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ahmet Varol'dan: Filistin’de hareketli günler

Ahmet Varol'dan: Filistin’de hareketli günler
Bu günlerde özellikle İslâm dünyasının dikkatinin Rusya’nın Suriye saldırısına odaklanması sebebiyle Filistin’de yaşanan gelişmeler büyük ölçüde gölgede kalıyor.

Siyonist işgalcinin de zaten dumanlı havadan hoşlanan bir kurt gibi bu tür fırsatları değerlendirdiği biliniyor. 

Filistin’in Batı Yaka bölgesinde ve Kudüs şehrinde son günlerde işgal güçlerinin şiddetinin artması, dünkü yazımızda da sözünü ettiğimiz siyonistin ve Rusya’nın işgalci ordularından üst kademeli generallerin karşılıklı ziyaretlerinin siyonist işgalcinin güncel stratejisiyle ilgili yönünün de olduğunu gösteriyor. Zaten uluslararası siyonizm pragmatist felsefenin babasıdır. Çok daha fazlasını almadan veya almayı garanti etmeden kimseye zırnık vermez. 

Batı Yaka ve Kudüs’te son dönemde gerginliğin artmasına işgalcinin Mescidi Aksa’yı çok yönlü kuşatmaya alması, bazı günlerde yahudilerin özel günlerini ve bayramlarını bahane ederek Aksa külliyesini tamamen veya kısmen yahudilere tahsis etmesi neden oldu. Çünkü Filistin halkı bu uygulamanın Mescidi Aksa’yı zaman veya mekân yönünden yahudilerle Müslümanlar arasında paylaştırma planının bir alıştırma oyunu olduğunu biliyordu. 

Devamı için: http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/ahmet-varol/filistinde-hareketli-gunler-12262.html

Bu haber toplam 510 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim