• İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Algı Yönetimi ve Radyoculuğun Serüveni

Algı Yönetimi ve Radyoculuğun Serüveni
Ankara Şubesi’nin düzenlediği “Geleneksel Cumartesi Sohbetleri"nde bu hafta, Türkiye Radyo Ve Televizyon Kurumu yöneticilerinden Mehmet Emin Genç konuktu.

Program sorumluluğunu Zehra Yücel’in üstlendiği, Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi’nin düzenlediği “Geleneksel Cumartesi Sohbetlerinin” 03 Ocak 2015 tarihli oturumunda bu hafta, Türkiye Radyo Ve Televizyon Kurumu yöneticilerinden Mehmet Emin Genç konuk edildi.

“Algı Yönetimi ve Radyoculuğun Serüveni” konulu sohbette söylemlerin masum olmadığına, mutlak surette ideolojik bir zemine dayandığını belirten Sayın Genç, radyoculuğun çeşitliliğini arttıran iletişim ögelerine rağmen özelliğini koruduğunu söyledi.

Türk radyoculuğunun Batı’ya nazaran ne yazık ki yakın bir tarihte başladığını hatırlatan Genç, özel radyoculuğun çeşitlilikte payının büyük olduğuna değindi. TRT bünyesinde sürdürülen çalışmalara da değinen Sayın Genç, bu konuda büyük atılımların yapıldığını, Türkiye’nin her yerinden her kesimi kucaklayan yayıncılığın adımlarının atıldığını ve bundan sonra da atılmaya devam edeceğini söyledi.  

Bu haber toplam 1461 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim