• İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Ankara Şubesi kitap bağış kampanyası başlattı

Ankara Şubesi kitap bağış kampanyası başlattı
Ankara Şubesi tarafından başlatılan kitap bağış kampanyasının tanıtım toplantısı 20.10.2018 tarihinde Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezinde gerçekleşti.

“Kitapsız Asla" ve "Kitabını Al Da Gel" sloganlarıyla başlatılan kampanyada bir konuşma yapan TYB Yönetim kurulu üyesi Mahmut Erdemir, “ Geleceğimizin güvencesi olan çocuklar ve gençlerimizin, eğitimli, sorumluluk sahibi, bilgili, sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri için kitap okumalarının büyük önemi var. TYB Genel Merkezi olarak; TYB Şeref Başkanımız D. Mehmet Doğan’ın kitaplarını ve birliğimizin yayınlarını bağışlayarak kampanyaya destek oluyoruz.” dedi.

Şube başkanı Dr. İsmail Bozkurt da yaptığı konuşmada, “Çağımızın modern hayatında insanı esir alan teknoloji ve teknolojinin eseri sanal âlemde giderek kaybolan gençliğimizin bulanıklaşan zihninin kitaplarla yeniden durulması için başlattığımız kitap bağış kampanyasına tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.

Kitap bağışının 20 Ekim- 20 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirten Proje Koordinatörü Güner Dinçaslan da yaptığı konuşmada, okul kütüphanelerine kitap desteği amacıyla başlatılan kampanyada şimdiden 2 bin kitap toplandığını hedeflerinin ise 10 bin kitap olduğunu söyledi. Dinçaslan, kampanyaya destek olmak isteyenlerin kitapları TYB Ankara Şubesi/ Milli Müdafaa Cad. No :10 Kat 6 Daire 12 Kızılay/ ANKARA adresine göndere bileceklerini ifade etti.

Rânâ İslam Değirmenci’ de toplanan kitapların dağıtımı aşamasında İl Milli Eğitim Müdürlükleriyle koordineli çalışılacağını, titiz bir şeçme yapılarak kitaplardan en çok faydalanacağı düşünülen okullara verileceğini dile getirdi.

sdfghj-002.jpg

Bu haber toplam 992 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim