• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ankara Şubesinde "Son Kale Türkiye" Kitabı Tanıtıldı

Ankara Şubesinde "Son Kale Türkiye" Kitabı Tanıtıldı
Türkiye Yazarlar Birliği'nin 40. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında; TYB Ankara Şubesince düzenlenen ve Moderatörlüğünü TYB Ankara Şube Başkanı Dr. İsmail Bozkurt'un yaptığı “1 Yazar 1 Kitap” programı 24 Mart 2018 günü saat 13:30'da gerçekleştirildi.

Program konuğu Yazar Fevzi Çakar 'SON KALE TÜRKİYE' kitabını tanıttı. Konuşmasının başlangıcında Sayın Bozkurt yazarın hayatı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Fevzi Çakar takdim sonrası,  15 Temmuz Başarısız Darbe Kalkışmasına kadar ki zamanda nasıl bir çalışma yapıldığını, Türkiye’de darbeler tarihi, hakkında bilgi verdi. 15 Temmuz Başarısız Darbe Kalkışmasına öncesi, kalkışma gecesi ve sonrası olayları TBMM FETÖ/PDY komisyonu belgelerine dayalı olarak açıkladı. Darbede rol alan kişilerin fonksiyonlarını darbenin kırılma anını ve başarısızlık nedenlerini açıkladı. Sunum sonrası katılımcıların sorularını cevapladı. Etkinliğe  TYB Ankara Şubesi  Sekreteri Mehmet Sait ULUÇAY ve Yönetim Kurlu Üyesi Sayın Şahin Ali ŞEN'de katıldı.

img_0084.jpg

 

Bu haber toplam 1052 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim