• İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Anne sevgisi duygusal ve sosyal gelişiminin temelidir

Anne sevgisi duygusal ve sosyal gelişiminin temelidir
Zübeyde Hanım lisesi seminer günleri kapsamında, Türkiye Yazarlar Birliği Siirt temsilcisi gazeteci yazar İzzettin İçin’i konuk etti.

Gazeteci yazar İçin, Çocuk gelişimİ bölüm öğrencilerine anne sevgisi konulu seminerde ; “Anne sevgisi bir çocuğun duygusal ve sosyal gelişiminin temelini oluşturuyor. Ruhsal gelişim, bilimsel ve sosyal yönleriyle yaşam boyu devam eden bir süreç. Gelişim süreci içinde anneler, çocuklarının, sosyal alanlarda edindikleri bilgileri içselleştirmelerinde aktif rol oynuyorlar. Dünya üzerindeki hiç bir duygu anne sevgisi kadar güçlü ve içten değildir. Bu yoğun duygu sayesinde bir anne, tüm zamanını ve enerjisini çocuğunun bakımı için vermeye hazırdır. Anne sevgisi her sevginin üstündedir.”

Gazeteci yazar Anne sevgisinin hayattaki önemiyle ilgili konularda güncel ve yaşanmış örnekler verdi.

Zübeyde Hanım Lisesi Seminer Günleri çerçevesinde seminer veren Gazeteci-Yazar İzzettin İçin’e teşekkür eden Okul Müdürü İdris Yolbaş;”Okulumuz seminer günlerinin konuğu değerli gazeteci büyüğümüz Sayın  İzzettin İçin’in Çocuk Gelişimi Bölümümüz öğrencilerine  yerel değerlerimize bağlı kalarak verdiği anne sevgisi konulu seminer öğrencilerimiz açısından çok faydalı oldu. Bu seminerleri diğer bölümlerimizde de devam ettirmeyi düşünüyoruz.”dedi.

Seminer öğrencilerin gazeteci yazara sorular sormasıyla sona erdi.

Bu haber toplam 673 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim