• İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Ardan Zentürk: Belki de, NATO ile vedalaşma zamanıdır…

Ardan Zentürk: Belki de, NATO ile vedalaşma zamanıdır…
“Beka ve bağımsızlık için Suriye-İsrail sınırındaki Golan Cephesi’nde olmak zorundayız. Bekamıza dönük gerçek tehlike o sınırın arkasında...

(…) ’Beka rotamız’ bize İdlib’in güneyini gösteriyor…”

“Amerika’yı püskürtmek Golan’dan geçer” ¹ derken “Türkiye’yi düşman ilan eden İsrail” ² gerçeğini ifade ediyorduk: Erdoğan karşıtlığı bir bahanedir, İsrail ve Amerika’daki siyonist lobinin Türkiye’yi imha planı Erdoğan’ın siyasi yaşamıyla sınırlı değil, aksine uzun vadeli bir plandır.

İşin özeti, “beka mücadelesi” dediğimiz, evanjelik-siyonist saldırıyla savaştır. 

 

Bir karar vermek zorundayız…

Millet olarak bir karar vermek zorundayız: Ya, Amerikan emperyalizminin önüne kemik attığı, siyonizmin bekçi köpeği olacağız, ya da Çanakkale’den Kocatepe’ye, bir destan bırakmış dedelerimizin şerefli torunları olarak yaşayacağız.

Bu ülkeye bağlılığınız, “Dolar yarın kaç Lira olur” düzeyindeyse, merak etmeyin, size kemik verecek bir sömürgeci mutlaka bulursunuz, FETÖ’cüler gibi kemiğin etlisini de sıyırabilirsiniz. 

Millet, bir somun ekmekle üzüm hoşafını katık eden dağ gibi adamların evlatlarıdır, yolunda yürür, hiç şüpheniz olmasın…

Uzlaşmak intiharımızdır, kabul etmeyeceğiz…

Tarihin kırılma noktasında emperyalizm ile uzlaşmak söz konusu değildir, o, S-400’ler buraya gelecek, Doğu Akdeniz’de hareket halindeki bütün yabancı hava unsurlarına da kilitlenecek, o kadar. 

Erdoğan’ın kulağına “Amerika ile uzlaşmazsak ekonomide  felaket yaşarız” korkusunu fısıldayanlar da vardır kuşkusuz. Bunları tanıyoruz. Bir-kaç ay önce, “MHP ile ittifakımız Kürt oylarını kaybettirir” safsatasıyla milletin 15 Temmuz’da sokakta kurduğu Cumhur İttifakı’nı darağacına götürerek emperyalizme yeni kulvar açmak isteyenlerdir. Yemeyiz. (3) 

 

Gerekirse NATO’dan çıkılır…

Amerikan emperyalizminin duruşu açıktır: Ya kontrol, ya da imha ederim.

FETÖ’yü koruyor, PKK’yı silahlandırıyor, bu nedenden. 

Müzakere masasında üçüncü yol arayanların kaderi, Damat Ferit’le aynı olur!.. 

Beklemeye gerek yok, emperyalistin niyeti zaten belli, milletin önüne, “NATO’da tamam mı devam mı” referandum sandığını koymalıyız. 

Postalları, milyonlarca masum Müslüman’ın kanına bulaşmış Amerikan askerlerini şehit kanıyla sulanmış kutsal topraklarımızda daha ne kadar tutacağız, 15 Temmuz’un ihanet ittifakının anılarını taşıyan İncirlik, kapatılmalıdır.

 

Golan yağmacılarını tanıyalım…

Bakın,“Irak işgalcisi/Müslüman kasabı”  ABD eski Başkan Yardımcısı Cheney, Siyonist medya patronu Murdoch, 15 Temmuz saldırısının ana karargahı Washington’daki Demokrasileri Savunma Vakfı Başkanı, CIA eski başkanı Woolsey ve Jacob Rothschild, Golan Tepeleri’nin altındaki büyük petrol rezervini yağmalamak için birleşmiş durumda. İşin içinde-tabii ki- Genie Energy CEO’su Ira Greenstein üzerinden, Trump’ın damadı Jared Kushner de var. 

Devamı: https://www.star.com.tr/yazar/belki-de-nato-ile-vedalasma-zamanidir-yazi-1441697/

Bu haber toplam 413 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim