• İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Ardan Zentürk: Hedeflerinde bir NATO DARBESİ mi var, evet…

Ardan Zentürk: Hedeflerinde bir NATO DARBESİ mi var, evet…

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler,Pentagon’da “kadim müttefike gösterilen ihtimamla” karşılandılar. Suriye ağırlıklı bir müzakere olduğu ifade ediliyor. 

Suriye meselesini, öyle-böyle hallederiz, zorluklar zaman alır, Orgeneral Güler’in yerinde olsam, muhatabım, Orgeneral Joseph Dunford’a, tek cümle söylerdim: Elini, komuta ettiğim ordunun içinden çek!..

Çünkü durum açıktır. 

FETÖMETRE ve ankesörlü telefon soruşturmaları emperyalistin beklemediği darbeler oldu, izliyorsunuz, her gün yüzlerce CIA bağlantılı asker tutuklanıyor bu ülkede. 

15 Temmuz’un üniformalı hainlerinden Erkan Öktem, dönemin TEM Daire Başkanı Aslan’ı başından vurmuş, koruması Gülhan’ı şehit etmiş, silahı tutukluluk yaptığı için Jandarma Alb. Güven Şağban’ı öldürememişti, mahkemede “masumum, o gün odamdan çıkmadım” diyor, niye, çünkü Amerika hepsine emir vermiş: Sonuna kadar inkar ile direnin, az kaldı, sizi kurtaracağız.

Devamı: https://m.star.com.tr/yazar/hedeflerinde-bir-nato-darbesi-mi-var-evet-yazi-1436278/

Bu haber toplam 798 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim