• İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Ardan Zentürk: Suriye-Libya hattını tutar, emperyaliste geçit vermeyiz

Ardan Zentürk: Suriye-Libya hattını tutar, emperyaliste geçit vermeyiz

Dünya, güçlü olanın sözünün hukuk kabul edildiği barbarlık çağından geçiyor. Amerika’nın İran’a karşı sürdürdüğü ambargocu politika açık örneğidir. Bir, İran’ın nükleer silahı yok, iki, üretmesi için yıllar geçmesi gerekiyor, üç, üretse bile Pakistan’ın durumundan farklı bir durumu olmayacak, 6 bin 500 nükleer silaha sahip Amerika’ya karşı kaç tane nükleer silah kullanabilirsiniz? 

Ama Amerika, saçma bir bahaneyle İran halkının yaşam hakkına doğrudan saldırıyor. Bu barbarlıktır. Yarın İran halkı, yeterli gıda bulamaz, hastaları için ilaç arar, çocuklarını koruyamaz hale gelirse, kim mutlu olacak, tek başına İsrail! Çünkü İsrail barbarlığı kurumsallaştıran bir sözde devlet, 2 milyon Gazzeli’ye yaptıklarının da Hitler’in 1940’ta Varşova Yahudi gettosuna yaptıklarından ne farkı var? 

Ne demişti, Siyonist Gregg Roman Middle East Forum toplantısının açılış konuşmasında: İsrail için İran bugünün, Türkiye yarının düşmanıdır.

Sözün bittiği yerdir, beka mücadelemiz uzun sürecek belli. Fırat’ın doğusunda şekillendirilen adı Kürt, aslı PKK terör ama esası Büyük İsrail devleti budur. Doğu Akdeniz’deki büyük enerji servetinden Türkiye’yi uzak tutma gayretleri, o bölgede yaşanılan gasp politikası da budur. 

Devamı: https://www.star.com.tr/yazar/suriyelibya-hattini-tutar-emperyaliste-gecit-vermeyiz-yazi-1406662/

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim