• İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Asım Yenihaber'den: Kan Dökme Kardeşliği

Asım Yenihaber'den: Kan Dökme Kardeşliği
İlk soru: 24 Nisan’da kaç Ermeni katledildi? 24 Nisan “Ermeni soykırımı günü” olarak lanse edilmiyor mu? Elbette ediliyor. Bütün çabalar 24 Nisan’ı Ermeni soykırımı günü olarak tüm dünyaya tanıtmak.

İlk soru: 24 Nisan’da kaç Ermeni katledildi?  24 Nisan “Ermeni soykırımı günü” olarak lanse edilmiyor mu? Elbette ediliyor. Bütün çabalar 24 Nisan’ı Ermeni soykırımı günü olarak tüm dünyaya tanıtmak. 

Peki 24 Nisan 1915’te gerçekte ne oldu? 

24 Nisan’da öldürülen tek bir Ermeni bile yok!

24 Nisan komitacı, suça bulaşmış Ermeni örgütü liderlerinin gözetim altına alınma günüdür. Tehcir ise daha sonraki bir hadise...

İkinci soru: Binlerce yıllık Van şehrine ne oldu?

Bugün Van’a gidenler şehirde gerçek anlamda tarihi eserle karşılaşmazlar. Oysa Van köklü tarihi olan bir şehirdir. Bir Vanlı’ya bu soruyu yöneltirseniz, kalenin öte yüzünde eski Van harabesini size gösterir.

İşte size 100 yıllık bir şehir harabesi!

Van Ermeniler’i 15 Nisan 1915'te isyan başlattılar. Osmanlı yönetimi 17 Mayıs’ta şehri boşalttı. Van’ı ele geçiren Ermeniler şehri yaktı.(Acaba gafil HDP’li başkan isyanın yıldönümünde faillerini lanetleyen bir konuşma yaptı mı?) Böylece Ruslar Van'ı kolayca işgal ettiler. 

Rus işgali yayıldı. Bitlis, Muş işgal edildi. Şimdi terör örgütü ve onun uzantısı siyasi parti Ermeni zulmüne ve Rus işgaline uğrayan bölge üzerinde hak iddia ediyor…

Eğer bölgede Müslüman kıyımı olmuşsa, ki tehcire rahmet okuttuğu söyleniyor, bu kıyıma maruz kalanların çoğu Kürtler olmalıdır!

Öyleyse neden HDP Avrupa Parlamentosu’nun “soykırımı tanıyın” kararını destekledi?

Neden bu karar karşısında “Türkiye partisi” olduğunu haykıramadı?

Ben derimki bunların kuyrukları Ermeniler’in elinde!

Asala saldırıları bitti, PKK saldırıları başladı… İki örgüt kanka! Bu “kanka”lık kan kardeşliği değil, kan dökme kardeşliği. 

Devamı için: http://www.gazetevahdet.com/kan-dokme-kardesligi-1869yy.htm

Bu haber toplam 485 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim