• İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Burhanettin Duran'dan: Suudiler adım atarsa Mısır'da devran döner

Burhanettin Duran'dan: Suudiler adım atarsa Mısır'da devran döner
Suudi Arabistan'la Mısır dışında her konuda anlaştıklarını belirten Erdoğan: Mısır konusunda, en etkin olabilecek ülke Suudi Arabistan. Bir adım atacak olursa, devran tersine dönebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerle yaptığı görüşmede Riyad'la Mısır haricinde tüm bölgesel konularda ortak bir noktada olduklarını belirtti. Erdoğan şu mesajları verdi: 

* Seyahati nasıl değerlendiriyorsunuz? 
Görüşmelerde Türkiye ve Suudi Arabistan'la ilgili gelecek noktasında, ikili ilişkilerimizin çok daha iyi bir konuma geleceğine dair olan umutlarım arttı. Bölgesel sorunlar noktasında yaklaşımımız büyük ölçüde örtüşüyor. Bu ülkelere İran, Irak, Suriye, Filistin, Libya da dahil. Mısır'da biraz farklılıklar olsa da, bunlar bizim ikili ilişkilerimizi etkileyecek noktada değil. Örneğin Suriye ile ilgili uçuşa yasak bölge noktasında, güvenli bölge noktasında aynı şeyleri düşündüklerini ifade ettiler. Eğit-donat noktasında da öyle. 

Devamı için: http://www.sabah.com.tr/yazarlar/duran/2015/03/04/suudiler-adim-atarsa-misirda-devran-doner

Bu haber toplam 1012 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim