• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Cafer Keklikçi: Yavaş yavaş idam

Cafer Keklikçi: Yavaş yavaş idam
İslam coğrafyasında nereye bakarsak bakalım güven ve huzur yok. Birinci Dünya Savaşı’yla Osmanlı İmparatorluğu’nu ortadan kaldıran küfür cephesi, Osmanlı coğrafyasını parsellere ayırarak kendi düzenini her parselde dayatmıştır.

Müslümanların güven ve huzurunu sağlayan o büyük güç (Osmanlı) ortadan kalkınca Müslümanlar her yerde katledilen, öldürülen, idam edilen, en hafifi sürgüne gönderilen durumuna düşmüştür. Bugün Osmanlı İmparatorluğu topraklarında kurulmuş (daha doğrusu kurdurulmuş) devletlerden hangisine baksak orada kan ve gözyaşı var. Söz konusu coğrafyaların halkları Müslüman olsa da rejimleri kâfirler tarafından dayatılmış rejimlerdir. Kâfir rejimlerini yıkıp aslına dönmeye çalışan yani İslam düzeni kurmaya çalışan ülkelerin liderleri darbeyle ortadan kaldırılarak idam ediliyor. Halkı Müslüman ülkelerin hangisinde bir uyanış bir kımıldama olsa mutlaka darbeyle susturuluyor. Oysa kâfirler bilmiyorlar ki hakikat susmaz!

Altı yıldır Mısır zindanlarında zulmedilen Müslüman Lider Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, 17 Haziran 2019 tarihinde şehit edildi. Mursi, Mısır’daki uyanışın öncüsü olmuş; “Kur’an bizim anayasamızıdır” diyen büyük bir lider. Müslümanların desteğiyle başa geçerek Mısır’daki Firavun düzenini değiştirmek için icraatlara başlamıştı ki küfür cephesinin piyonu Sisi tarafından darbe yapılarak zindana atıldı. Yapılan darbe Mursi şahsında tüm Mısırlı Müslümanlara yapılmıştı. Ki darbeden sonra her halkı Müslüman ülkede yapıldığı gibi darbeciler Müslüman avına çıkmıştı. Bu halen devam ediyor. Mısır’da Müslümanlar sistematik bir şekilde idam ediliyor.

Mısır’da darbeyi Sisi mi yaptı, hayır ABD öncülüğündeki küfür cephesi yapmıştı. Sisi sadece onların darbe için kullandığı bir piyondur. Tetikçi yani. İslam düzeni gelir diye korkan kâfirler nerede bir kımıldama olsa orayı ya darbeyle olmazsa işgalle yaşanmaz hale getiriyorlar. Kendi kâfir düzenlerini sürdürmek için aynı dili konuşan sanki o ülkenin insanıymış gibi işbirlikçi yerli kâfirlere destek veriyorlar. Sisi, Mısır’da idam edilen tüm Müslümanların katilidir.

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/2665635/cafer-keklikci/yavas-yavas-idam

Bu haber toplam 342 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim