• İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Can Kemal Özer: Dokunmayın Trump bize çalışıyor!

Can Kemal Özer: Dokunmayın Trump bize çalışıyor!
Çevresine, partisine, lobilere, derin Amerika’ya ve küreselci Demokratlara kulak asmayıp, Erdoğan’la ‘uzlaşması’ Trump’ı farklı kılıyor.

Türkiye’nin ve Trump’ın son kararı; ABD’deki aşağılık mahlûkların aralarındaki bağı güçlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda Türkiye karşısındaki çaresizliklerini ifşa etti.

Trump’ın farklılığını adaylığı süresince fark etmiş ve Yeni Söz gazetesinde görev yaptığımız zaman bunu manşetlerden aktarmıştık. Artık Trump’ın ABD tarihinin en sıra dışı başkanı olduğunu herkes kabul ediyor. 10 Kasım 2016’da manşetimizde “ehven-i şer kazandı” demiş ve eklemiştik, “Zenci ve Müslüman düşmanı Klu Klux Klan üyesi bir babanın oğlu olmasına rağmen Trump, Obama gibi münafık bir kişilik değil. Trump’ın Türkiye ve Rusya ile iyi ilişkiler kurması bekleniyor. Emlak kralı, Kalvinist, Presbiteryen olan yeni ABD Başkanı, Amerikan sisteminden rahatsızlık duyan orta ve alt sınıfın oylarını alarak seçildi.”

Haklılığımız gün gibi ortada değil mi?

‘BEN YAHUDİLERİN PARASINI İSTEMİYORUM’

7 Aralık 2015 tarihli manşetimizin spotu ise aynen şöyleydi: “Amerika’da Cumhuriyetçi başkan aday adayı Donald Trump, Yahudilerin isteklerini geri çevirdi. İsrail-Filistin çatışmasında İsrail’den yana tavır alması ve Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak kabul etmesi karşılığında para yardımı teklif edilen Trump, ‘Ben sizi de, paranızı da istemiyorum’ dedi.”

İlk bakışta ‘iyi ama hem Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etti, hem de 100 yılın anlaşması planıyla Filistin değil, İsrail’den yana tavır aldı’ denilebilir. Bu dahi yanıltıcıdır. Trump’ın o tarihteki AP’ye verdiği mülakatta kurduğu, “Bir grup, Beyaz Saray’da kukla pozisyonunda kalabilecek birilerinin yerleştirilmesini istiyor. O kişi ben değilim” cümleleri izaha yetiyor.

Trump’ın kafasında bildiğimiz Amerika yok. Onun kafasında para kazanan, işsizliği azaltmış, güçlenmiş, parasıyla her şeyi yapabilecek bir Amerika var. Siyonistlerin dilediğini yaptırabilecekleri bir Amerika değil.

Adaylığı garantilememiş bir aday adayı çıkıp “Ben sizi de, paranızı da istemiyorum” diyebiliyorsa, bu kişi ya deli olmalı yahut da çok farklı bir hesabı. Her ikisi de birden var diyorsanız doğru.

Devamı: http://www.gercekhayat.com.tr/yazarlar/dokunmayin-trump-bize-calisiyor/

Bu haber toplam 496 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim