• İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Can Kemal Özer: Koç'un Derdi Ne?

Can Kemal Özer: Koç'un Derdi Ne?
Vehbi Koç'un servet hikâyesini, Erol Toy, ‘İmparator' kitabında seneler önce yazmıştı. Galiba bu eser, velut bir yazarın önündeki en büyük engeli teşkil etti.

Elbette sadece her şey sadece buraya yazılan sahneye çıkış hikâyesinden ibaret değildi. Sonrası araştırmalar ve romanlara bir türlü konu ol(a)madı.

Sermaye de, hikâye de uzun ve karmaşık. İşin içinde Haim Nahum, batı başşehirlerinde konuşlu baronlar, Bilderbergler, CFR daha birçok odak var.

Mesela Abdi İpekçi hayatta olsa da bir konuşsa. Bazı kiliseler arşivlerini kamuoyuna açsa da okusak.

Murat Bardakçı'nın Hacı Bayram-ı Veli hazretlerine dayandırmak için ısrar ettiği, ancak verdiği silsilede devasa hatalar yaptığı Vehbi Beyin oğlu Rahmi Koç adına bir müze var. Ama ne müze…

MİLLETİMİZİ KISIRLAŞTIRMAK İSTEDİLER

Dünkü manşetimizde okuduğunuz gibi aynı baronun kulları olan Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı Macron, “Afrika'nın esas sorunu uygar olmaması, çok çocuk yapıyorlar, kısırlaştırılmalılar” türünden açıklamalarda bulundu, Fransa ve Danimarka daha şimdiden bu iş için on milyonlarca dolar bütçe ayırdı.

CNN'nin patronu satanist Ted Turner da “225 milyon insandan oluşan bir dünya kurguluyoruz / arzuluyoruz” diyerek insanlığa soykırım uygulamak istediklerini itiraf etmişti.

Afrika'dan Asya'ya, Amerika'dan Avrupa'ya kadar hemen her bölgede aşılama faaliyeti adı altında faaliyet yürütmesi görevi Bill Malinda Gates Vakfı'na verilmiş, Ted Tuner, Warren Buffet ve Rockefeller gibi kişi ve aileler bu vakfa her yıl onlarca milyar dolar aktarmaktalar.

Demirel'in has adamlarından İsmet Sezgin'in de aralarında olduğu bir heyetin yazdığı (ve kitap olarak da basılmış olan) TBMM raporuna göre, geçtiğimiz aylarda cehenneme yolcu ettiğimiz David Rockefeller Ankara'ya gelmiş, Türklerin nüfusunun çoğalmasını engelleme görevi Vehbi Beye yüklemiş, o da yakaları beyaz, yürekleri kara Türk diye tanınan çoğu Sabatayist bir kitle ile bu iş için vakıf ve dernekler kurmuş, devlete kanunlar çıkarttırmış ve nüfusumuzu azaltma mücadelesi vermişti.

ERDOĞAN: FETÖ, KOÇ'UN EVİNDE KURULDU

Vehbi Bey ile FETÖ lideri Gülen'in sık buluştuğu biliniyordu.

Gülen'in eski sağ kolu Latif Erdoğan, FETÖ'nün Vehbi Koç'un evinde, (dönemin MİT'inin, CIA'ın Ankara masası olduğu itirafında bulunan ve) MİT'in kurucu müsteşarı Fuat Doğu'nun talimatı ile kurulduğunu söylüyordu.

Mesele uzun ancak ana konumuza girmeden şu noktayı da belirtmek zorundayız ki, Gezi isyan ve iç savaş kalkışmasında Koçlar, talancılara otellerini açmış, her şeylerini seferber etmişti.

Milletin değerleri ile ne dertleri var bilinmez. Çünkü bu güne kadar hiç milletin değerlerinin yanında görmedik kendilerini…

Devamı: http://www.yenisoz.com.tr/koc-un-derdi-ne-makale-23559

Bu haber toplam 1577 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim