• İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

EYAD Akademi Sohbetlerinde D. Mehmet Doğan ile Mehmet Âkif ve İstiklal Marşımız

EYAD Akademi Sohbetlerinde D. Mehmet Doğan ile Mehmet Âkif ve İstiklal Marşımız
Eyad Akademi sohbetlerinin konugu olarak D.Mehmet Doğan, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşımız adli sunumunu bugün 19:00'da Estergon Kalesinde yapacaktir.

doganbiskekEyad Akademi sohbetlerinin konugu olarak D.Mehmet Doğan, Mehmet Akif  Ersoy ve İstiklal Marşımız adli sunumunu bugün 19:00'da Estergon Kalesinde yapacaktir. 

 

Başkanlığını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in yaptığı Erdemli Yöneticiler Akademisi Derneği EYAD’ın iki haftada bir düzenlediği “Akademi Sohbetleri”nin bu haftaki konuğu Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı Başkanı ve Yeni Akit Gazetesi Yazarı D. Mehmet Doğan olacak.

 

Doğan'ın, 13 Mart 2014 Perşembe günü saat 19.00′da Estergon Kalesi’nde vereceği konferansın konusu ise “Mehmet Akif ve İstiklal Marşımız”. Halka açık konferansta Doğan, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif'in İstiklal Marşı yazma sürecini anlatacak.

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim