• İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

‘Eğri Oturup Doğru Konuşalım’ Okurlarına Merhaba Dedi

‘Eğri Oturup Doğru Konuşalım’ Okurlarına Merhaba Dedi
Fahri Tuna, yeni kitabı ‘Eğri Oturup Doğru Konuşalım’laokurlarına merhaba dedi.

TYB Sakarya Şubesi’nce düzenlenen kitap tanıtım ve söyleşisine çok sayıda yazar, sanatçı ve edebiyatsever de katıldı.

 

Aralarında Faik Baysal, Zihni Göktay, Hüsnü Gürsel, Mustafa Tömekçe, İbrahim Zaman, Erkan Mutlu, Ömer Karaoğlu, Yılmaz Güney, Necati Mert, Bahadır Karataş, Burçak Evren gibi 24 şair yazar sanatçı yönetmen sinema eleştirmeni ve tiyatro oyuncusuyla söyleşilerden oluşan ve Cümle Yayınları arasından çıkan Fahri Tuna’nın 14’üncü kitabı ‘Eğri Oturup Doğru Konuşalım’, TYB Sakarya Şubesi’nce Adapazarı Sait Tanış Kültür Merkezi bahçesinde dün akşam gerçekleştirilen tanıtım gecesi ve söyleşiyle tanıtıldı. Şair Ercan Yılmaz’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye, konuşmacı olarak Edebiyat Profesörü Mustafa İsen, Şair Yılmaz Güney, Hikâyeci Necati Mert, Karikatürist Osman Suroğlu, Fotoğraf sanatçısı Servet Sezgin ve Edebiyat Profesörü Engin Yılmaz’ın yanı sıra Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, çok sayıda şair, yazar, sanatçı ve edebiyatsever de katıldı.

Söyleşinin ardından gerek Fahri Tuna’ya, gerekse diğer konuşmacılara yöneltilen sorularla ilerleyen gecenin son bölümünde Tuna kitaplarını imzalarken, söyleşiyi düzenleyen TYB Sakarya Şubesi Başkanı Rüstem Budak ve yönetimiyle, geceye katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti. 

1-.jpg

Bu haber toplam 1053 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim