• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Elif’ten Z’ye "müfredat çalışmaları"

Elif’ten Z’ye "müfredat çalışmaları"
“Elif’ten Z'ye” programının bu haftaki bölümündeAlparslan Durmuş ile ‘Hedef Toplum ve buna ulaşmak için müfredat çalışmaları’ konuşulacak

“Elif’ten Z'ye” programının bu haftaki bölümündeAlparslan Durmuş ile ‘Hedef Toplum ve buna ulaşmak için müfredat çalışmaları’ konuşulacak

Dünya Bülteni/ Haber Merkezi

Elif’den Z’ye adlı Eğitim Sohbeti Programı, TRT OKUL’da devam ediyor. 7 Ağustos 2016 Pazar günkü bölümde Hedef Toplum ve buna ulaşmak için müfredat çalışmaları’ile ilgili bir sohbet gerçekleştirilecek.

Toplumun ve bireylerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan eğitimden beklenen faydanın elde edilebilmesi için çok sağlam ve bilimsel esaslara dayanan bir müfredata sahip olmak gerekiyor.

Müfredat programları, hem eğitimin tespit edilmiş amaçları doğrultusunda içeriklendirilerek tasnif edilmesini ve hem de eğitim süreçlerinin sağlıklı şekilde işlemesini sağlıyor.

Elif'ten Z'ye Programı”nın bu bölümünde stüdyo konuğu Eğitim Danışmanlığı ve Araştırmaları Merkezi (EDAM)’nin kurucularından Alpaslan Durmuş .

Program 7 Ağustos Pazar, Saat 13.50’de, TRT OKUL’da

 

http://www.dunyabulteni.net/haberler/373131/eliften-zye-mufredat-calismalari

Bu haber toplam 1079 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim