• İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Emin Pazarcı: Seçim değil, savaş var…

Emin Pazarcı: Seçim değil, savaş var…

 

Ortada ekonomik bir sebep yok, ama döviz yükseliyor! Daha doğrusu yükseltiliyor. Küresel güçler devrede. Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın da dediği gibi, Türk ekonomisi üzerinde açık ve net bir operasyon yürütülüyor. Bunun 24 Haziran seçimleri öncesinde yapılması da dikkat çekici! 

Seçim sandıklarını hedef alan, seçmene yönelik olarak yürütülen bir emperyal saldırıyla karşı karşıyayız. Yok çünkü gerçekten bir sebep; tersine pek çok ekonomik gösterge olumlu. Yaşananlar tamamen spekülatif. 

İşte bu yüzden, “Muhalefet, küresel güçleri arkasına alarak sandığa gidiyor”değerlendirmesini yapmak mümkün. Yeni bir durum da değil bu. O belli başlı küresel güçlerin destekleri son dönemde hep muhalefetin arkasında. 

Şu ya da bu partiyi desteklemiyor onlar… 

AK Parti ve Erdoğan’a karşı bir savaş yürütüyorlar. Adı CHP, İyi Parti, HDP ya da SP olsun hiç fark etmiyor. Hepsine birden örtülü ya da açık destek veriyorlar. Son dönemde hep birlikte yaşayıp gördüğümüz Türkiye gerçeği bu! 

Devamı: https://m.aksam.com.tr/yazarlar/emin-pazarci/secim-degil-savas-var-e2-80-a6/haber-738391

Bu haber toplam 658 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim