• İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Engin Ardıç'tan: Ada vapuru yandan çarklı

Engin Ardıç'tan: Ada vapuru yandan çarklı
Nasyonal-sosyalist bir gazeteci (ya da çalıştırdığı ve ürünlerini kendi imzasıyla yayınladığı aynı kafada çocuklardan biri)...

"Yunanistan'ın Ege'de Türkiye'ye ait 152 adaya el koymasına" karşı bir tepki olmamasına sinirlenmiş... Böyle zırvaları halk iplemeyince bozuluyorlar. Oysa biz tepki göstermiştik, demek ki okumuyorlar.
Tepkiden anladığı, kendi kendine gaz vereceksin, milli heyecanlara garkolacaksın, "adalarımı isterim" diye durduk yerde sorun çıkaracaksın, ellili yılların "ya taksim ya ölüm" mitingleri gibi olaylar yaratacaksın, eh, eşek değilsen oyunu da Doğu Perinçek'e vereceksin tabii! Ki, adaları geri alsın...
İnsan demek ki CHP amigoluğundan düşe düşe buralara kadar da inebiliyormuş... Bir adım sonrası neresidir? Tarlabaşı mı?
O partinin seçimde alacağı oy miktarı ve bunun oranı belli olunca, adalar konusunu kimin ne kadar ciddiye aldığı da görülecektir. Beş milyon oy bekliyorlar, yani barajı da aşıp meclise girmek istiyorlar, bakalım bu sefer kaçta kalacaklar?
Bu mesele şimdilik bize "adalar dışarıda kaldı" diye biten "Namık Kemal fıkrasını" hatırlatıyor, bilen bilmeyene anlatsın. Gene de nasyonal-sosyalistleri üzmeyelim. Onları sevindirelim. İlgi bekliyorlar, adalara modalara ilgi gösterelim.

Devamı için: http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ardic/2015/04/29/ada-vapuru-yandan-carkli

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim