• İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Erciş'te Dolu Dolu Bir Edebiyat Şöleni

Erciş'te Dolu Dolu Bir Edebiyat Şöleni

Önce sadece bir şiir yarışması ile başlayan etkinlik bugün içerisinde şiir yarışması, söyleşi- imza günleri, okul ziyaretleri, sergiler ve kitap fuarının da olduğu daha geniş bir etkinliğe bürünerek şölene dönüşmüş durumda. Şakir Kurtulmuş Erciş Edebiyat Günleri'nden izlenimlerini aktarıyor.

Kültürel etkinlik deyince hepimizin zihninde canlanan yaklaşık olarak birbirine benzer tanımlar oluyor. Ne var ki kimi etkinliklerin yan tesirleri ile diğerlerinden ayrıldığını da görmek mümkün. Çok büyük paralar harcanarak ihtişamlı bir görünüm alması istenen etkinliğin gerçekte öyle olamadığını ancak görmeye gittiğinizde fark ediyorsunuz. Önceden çok büyük emellerle tasarlanan, büyük harcamalar yapılan, içeriğinde flaş isimlerin bulunduğu, tanıtımı için de büyük kampanyalar düzenlenen bir etkinlikten hayal kırıklığı ile dönmeniz de gayet mümkün. İstenmeyen bu durumu nasıl tahlil etmeliyim sorusu ile yüzleşiyorsunuz o vakit. Böyle bir etkinliğin hazırlanmasındaki amaç üzerine daha çok düşünmek gerektiği gibi bir reel sonuçla yüz yüze geliyorsunuz birden.
Bu haber toplam 666 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim