• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Erem Şentürk: Suriyeli düşmanlığının yakın ve uzak hedefleri

Erem Şentürk: Suriyeli düşmanlığının yakın ve uzak hedefleri
Suriyeliler’i korumak, sadece Suriyeliler'i korumak değildir. Şunun şurasında birkaç sene sonra Türkiye’nin haklarını, gücünü, sözlerini ve etkisini yok etmek için uğraşıyorlar.

Trump gibi çizgi altı şımarık bir zengini Amerika Bileşik Devletleri Başkanlığı’na taşıyan ırkçı propaganda şehveti, başarısız siyasetçilerin can simidi gibi. Amerika, İsrail, Almanya, Fransa ve İtalya’da hızla yayılan ırkçı faşizm dehşeti her görüşten popülist siyasetçinin birbirinin ağzından alarak ortak çiğnedikleri iğrenç bir sakız. PKK’lının ağzından sakızı bir İP’li alıyor bir süre caklatıyor, çıkarıp bir CHP’liye veriyor; aralarında döndürerek aynı sakızı çiğniyorlar. Oy kazanmak, gündem olmak, ırkçı serserilerden alkış almak isteyen herkes, Suriyeliler hakkında aynı yalanları söyleyip aynı alkışı almanın peşinde sürünüyorlar. O iğrenç salyalı sakızı hepsinin ağzına veren, Pensilvanya’da oturan İslam düşmanı diyalogcu münafık. Sosyal medyada gördüğünüz bütün yalancı faşistlerin ağzındaki sakızı o münafık yumuşatıp veriyor.

Bu meselenin biri yakın biri uzak iki hedefi var.

‪Yakın hedef tam bir rezalet... Sırf bir avuç faşistten alkış almak, ırkçı serserilerle etkileşim için ucuz numaralar yapıyorlar. Leş kokulu yalanlar söyleyip devlete iftira ediyorlar. Milyonlarca suçsuz insana iftira ediyorlar, sonunda hiç kimse onları dava etmiyor, hiç kimse onları ayıplamıyor. Hiç utanmıyorlar, hiç vicdan azabı çekmiyorlar...

‪Hazırda bekleyen faşist alkışçısı bir kitleleri var. Azınlıklar, ama gürültücüler... Profillerinde kurt kafası, Mustafa Kemal, Selahattin Demirtaş, Erbakan, bebek, kuş yavru kedi fotoğrafları olan FETÖ militanları da var bu alkışçı faşist kitlenin içinde... Onlar domine ediyor zaten... Yapancı ırkçı faşist gazetecilerle, siyasetçilerle alkışçı faşist kitle arasında sahtekârla tamahkâr arasındaki gibi bir ilişki var. O yalan satıyor diğeri yalanı alkışlıyor, tatmin oluyor geçiniyorlar... Büyük rezalet...

Devamı: https://www.dirilispostasi.com/makale/suriyeli-dusmanliginin-yakin-ve-uzak-hedefleri-5d40b789c0d1c558bb4d6a5a

Bu haber toplam 289 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim