• İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Ergün Diler: Clinton’a mesaj!

Ergün Diler: Clinton’a mesaj!
GELİN bugün Amerika'dan adım atarak TÜRKİYE'ye gelelim... Orada olayların biteceği türbülansın geçeceği yok. Yine çok özel ziyaretten söz edelim. Yine önemli isimlerden ilerleyelim...

Önce ABD'den süzülelim. Sonrasında TÜRKİYE'deki önemli oluşuma gelelim...
Haydi bakalım...
Arkadaş da olsalar rakiptiler. Trump ile Hillary Clinton... Rothschild üzerinden bir hukukları vardı. Seçim, oy, kampanya ve gerginlik araya mesafe koydu.
Doğaldı... Rakiptiler. Dün de bugün de...
Trump kazanırken sadece Hillary Clinton'ı geçmedi. Sadece onu geride bırakmadı. Clinton'un her şeyi olan kampanya başkanı John Podesta'yı da solladı! John Podesta, hala aktif hala güçlü. PizzaGate skandalı sonrasında Hillary Clinton'ın belki de başkanlığı kaybettiği söylense de John Podesta'yı da bitirmek için bu adımın atıldığını biliyoruz.
Akıllı adamlar biliyor doğrusu! Podesta da çok önemli bir 'ın temsilcilerinden... Bu nedenle PODESTA geçtiğimiz günlerde Londra'ya uçtu. JACOB ROTHSCHILD'in malikanesinden davet almıştı. Görüşme önemliydi... Görüşme sonrası ABD'ye uçtu.
Ve doğruca Hillary Clinton'a gitti. Mesajı taşıyan Podesta hala çok önemliydi. Bu trafik bunun kanıtıydı! New York'ta Hillary Clinton'a anlattıkları gücünü kaybetmediğini gösteriyordu.
Podesta, Hillary Clinton'a, "2020'de Demokratlar'ın adayı sen olmayacaksın.
Çünkü Londra senin başarısızlığın nedeniyle zor günler geçiriyor. Özellikle Libya, Arap Baharı ve Türkiye konularında aileyi yanılttın.
Ön görülerinin tamamı çöktü. Türkiye konusunda, birçok eylemin başarılı olacağını söylediğinde, ekibine güvendiğini anlattın. Biz de seçim kampanyasında seni güçlü şekilde destekledik. Ancak Türkiye'de kaybeden bizdik. Senin 2020 Türkiye ön görün çıkmadı, çıkmayacak. Sessizce geriye çekilen bir Türkiye ön görüyordun, bu gerçekleşmedi.
Belki 20 belki de 30 yıllık bir projenin sonunda hazırlanan 21 kişilik Türk listesinin tamamı artık sessiz. Libya'da da kaybeden biz olduk. 2011'de Libya'da öldürülen ABD Büyükelçisi Chris Stevens çok önemliydi.
Sonrası ise daha da önemliydi" dedi..

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2019/02/28/clintona-mesaj

Bu haber toplam 392 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim