• İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Ergün Diler: DAEŞ tiyatrosu

Ergün Diler: DAEŞ tiyatrosu
Paris saldırısının nasıl bir tiyatro olduğunu yazdık.

Bombalar, kendini patlatan teröristler, Kaleşnikof'lu MÜSLÜMAN gençler (!)... Acımasız, vahşi ve kanlı infazlar... Bakın IŞİD hakkında dönen görüntülere. "Müslüman EŞİTTİR cani"demek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Muazzam bir ALGI operasyonuyla karşı karşıyayız.
Kafa kesen, gözünün yaşına bakmayan, askersivil demeden HIRİSTİYAN kim varsa öldüren bir FOTOĞRAF önümüzde...
Hıristiyanlar'ın oluşturduğu, Yahudiler'in destek verdiği, hedefe MÜSLÜMAN ve İSLAM'ınkonulduğu tiyatro...
Dünyanın hiçbir yerinde medya, yani gazete, televizyon, Twitter, Facebook, radyo, istihbarat teşkilatları, dış işleri, temsilcilikler, vakıflar, dernekler, bankalar kendiliğinden bir HEDEF veROTA belirlemez! Belirleyemez.
Hepsinin arkasında bir AKIL vardır. Bu AKLIN ne yapmak istediğini bunların tümüne bakarak anlayabiliriz. Bir terör örgütü veya terörist SİYASİ hedefler için sahaya iner! Kendi bilmez ama arkasındaki AKLIN kurgusu önemlidir. Bazen bir SOL örgüt SOL OLUŞUMUbitirmek için kullanılır. Bazen de tersi olur. Şimdilerde El Kaide'den sonra IŞİD'i, DAEŞ'i ya da ISİS'i görüyoruz. Suriye gibi yıkılmış bir ülkede doğan TERÖR ÖRGÜTÜ Ankara'da, Suruç'ta, Paris'te, Beyrut'ta, Libya'da, Mısır'da yani her yerde EYLEM gerçekleştiriyor ve devletleri sarsabiliyordu! Avrupa gibi milyarlarca EURO'luk bir ekonomi ve neredeyse Amerika'nın yaptığı her şeyin aynısını yapabilen Fransa çökmüş durumda. Nedeni terör saldırısı ve IŞİD! Gel de inan!
Bu kurguyu yapanlar ve Ortadoğu ile Afrika'dan GÖÇ dalgasını başlatanlar Avrupa'yıMÜSLÜMANLAR'ın karşısına itiyor ve korunmasız, çaresiz, seçeneksiz bırakıyor.
Kentlerinde BOMBALARIN patladığı Fransa gibi ülkeler de ister istemez bu KOPUKLUĞAdestek vermek durumunda kalıyor. Ayrıntılarla uğraştırıldığımız için BÜYÜK GERÇEĞİgörmekte zorlanıyoruz...

Devamı: http://www.takvim.com.tr/Yazarlar/ergundiler/2015/11/24/daes-tiyatrosu

Bu haber toplam 425 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim