• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Ergün Diler: En güçlü adam

Ergün Diler: En güçlü adam
EVET! Bugün yeni dengeyi, yeni anlaşmayı, yeni adımları yazalım...Fotoğraf net olarak ortaya çıktı!

Burada hala çok kişi Savcı Mueller'in DOSYASINDAN neden TRUMP'a AZİL KARARI çıkmadığını bilmiyor.
Oysa DOSYANIN içinde Trump'ı evine yollayacak çok doküman ve kanıt vardı. Ama DERİN DEVLET gücünü gösterse de adım atıp son darbeyi indirmedi, indiremedi! Ve bu olay dünyanın her noktasını etkileyecek... Dün başka bir dünya vardı, bugün ve yarın ise bambaşka!
İşte bu DENGELER hiç bilmediğimiz isimler üzerinden kurulur. Bizden başka yazan olduğunu sanmıyorum. FELIX SATER... Kendisi için YAHUDİ JAMES BOND tanımlaması yapılır. Çok önemli, çok akıllı, çok bilen, çok derin ilişkilerin trafiğini yöneten, çok önemli bir isimdir. Gözü karadır! Sater Türkiye'de bilinmese de DÜNYA ÜZERİNDEKİ PEK ÇOK DEVLET BAŞKANINA tepeden bakacak kadar güçlüdür. Mesela Ivanka Trump'ı Moskova'ya götürüp Putin'in koltuğuna oturtacak kadar... Bir ayağı Londra'dadır!
Rothschild ailesinin en önemli silahlarındandır! Ama kimse bilmez.
Birkaç gün önce bir dostum arayıp "Senin sözünü ettiğin Felix Sater'i AMAZON'da röportaj verirken gördüm" dedi. Amazon kimindi?
JEFF BEZOS'un! Peki en büyük düşmanı kimdi? ABD BAŞKANI TRUMP! Trump Bezos'un yuvasını yıkmış, o da sahte WASHINGTON POST'la Trump'ı devirmişti!
Manşetten... Gazetenin de sahibiydi çünkü! Yaptırdığı "FEYK" gazeteyi Beyaz Saray'ın önünde dağıttırmıştı!
Trump'ın RUSYA İLE BAĞLANTISI masalı FELIX SATER ile ilişkisi üzerinden canlandırıldı... Sater gerçekten dünya üzerinde oyun kurucuların başında geliyordu. Trump da çok saygı gösterir, dediğini yapardı!
Kushner de öyle... Bu yakınlık Trump'ın başına bela olarak döndü.
Mueller tarafından... Sater işin farkına varınca Londra-Moskova hattına döndü. Orada bekledi. Ve 14 Mart'ta ABD DERİN DEVLETİ SORUŞTURMA İÇİN ONA ADAMLARINI YOLLADI. 3 GÜN GÖRÜŞTÜLER VE ANLAŞMA MEYDANA GELDİ... Felix Sater uzatılan eli sıkıyordu! Peki ABD DERİN DEVLETİ KİMDİ? DİĞER ELİ UZATAN KİMDİ? Bunu biliyor muyuz? .

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2019/03/27/en-guclu-adam

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim