• İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Ergün Diler: Gizli temas

Ergün Diler: Gizli temas

GELİN bugün size çok özel toplantıdan çok özel bilgiler verelim. Konu elbette TÜRKİYE. Anlamayanlar olduğunu biliyorum. Belki biraz anlamalarına yardımcı oluruz.
Bilemem. Ama dikkatlice okursanız çok mutlu olurum. Yalnız olmadığımızı benim ve sizler gibi düşünen çok önemli isimler olduğunu görün istedim...
Haydi...
Rockefeller ailesinin adayı olarak ABD Başkanı olan Jimmy Carter, İlluminati'nin en önemli isimlerinden biriydi. Böyledir zaten! Orası, isterse BAŞKAN olursun!
Pek bilmeyiz ama... Ancak o da yani CARTER da son dönemdeki savaşta Rockefeller ailesinin yanından ayrıldı, Rothschild ailesinin yanında yer aldı. Defalarca İsrail'i suçlayan, Filistin konusunda Rothschild ailesini de rahatsız eden açıklamalarda bulunan Jimmy Carter'ın, Derin Amerika'nın önemli isimlerine karşı çok önemli uyarıları oldu.
Washington'da bir otelde gerçekleşen bu görüşmede Jimmy Carter, "Derin Amerika ne istiyor? Bu taleplerin başarı ile sonuçlanması mümkün mü?" sorularını ortaya attı..

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2019/02/27/gizli-temas

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim