• İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

Ergün Diler: Kod adı kırmızı

Ergün Diler: Kod adı kırmızı

BU hafta yani bu akşam YAZ-BOZ'un manşetlerinden biri KARAKÖY'de öldürülen son JAMES BOND James Gustaf Edward Le Mesurier.
Programda başka açıdan ele alınan bir Le Mesurier göreceksiniz. Dünyanın akıllı merkezlerinde yaklaşık 1 aydır konu bu infaz. Türkiye'de ise zaman hızlı akıyor. Çok şeyi anlamadan geçme, unutma gibi bir isteğimiz, eğilimimiz var. Oysa burnumuzun dibindeki çok önemli bir infazın nedenlerini, sonuçlarını görmeden geçemeyiz!
Takip edenler bilir! İlk günden beri İNFAZ olduğunu yazıyorum. Gelişmeler ve sızan bilgiler ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koydu.
Ancak bir de sızmayan ve buralarda bilinmeyen çok ama çok değerli bir yanı var olayın. Gelin bugün isterseniz oradan gidelim. Le Mesurier'in ilişkilerini, dostluklarını, operasyonlarını paylaştım.
Neden hedef olduğunu günlerdir aktarmaya çalışıyorum. ANCAK OPERASYONUN HİÇ BİLİNMEYEN BİR YANI VAR! EN AZINDAN BURALARDA YAZAN, ÇİZEN VE ANLATAN YOK... Gelin o parantezi biz de açalım... Bakalım ortaya çıkacak olanı sevecek misiniz! Keyif alacak mısınız?
Haydi...
James Gustaf Edward Le Mesurier'in 11 Kasım'da İstanbul'da öldürülmesinin merkezinde CIA var. Bunu sadece ben yazmıyorum.
Sadece ben söylemiyorum..

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2019/12/14/kod-adi-kirmizi

Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim