• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Ergün Diler: Merak etmeyin Türkiye kazanacak

Ergün Diler: Merak etmeyin Türkiye kazanacak

DÜNYADAKİ gücü ve kendi arasındaki iletişimi bilmezsek, nereye gittiğimiz konusunda sıkıntı yaşarız. Dünya kendi haline bırakılan bir GEZEGEN değildir. Yön verenler yönetenler değiştirenler vardır.
Böyledir. Kabul etsek de etmesek de böyledir. Dünyaya uzaktan bakmasını bilirsek, 13 BÜYÜK AİLENİN istediklerini yaptıkları konusunda çok ciddi işaretleri görürüz. Bazen hatta çok kez, yapılacaklar listesi hazırlanır. Ve bir de bakarsınız ki hepsi tıkır tıkır olmakta... Şaşırırsınız.
Ve o gücü o güçlü aileleri tekrar tekrar görürsünüz.
Bu denklemde güçlü isimler vardır.
Çoğunu biz bilmeyiz.
Bırakın dışarısını, içeridekileri bile bilemeyiz... Hem de hiç. Çoğu medyada yer almaz. Yemek yerken pahalı bir lokantada görme şansınız yoktur. Ya da bir eğlence yerinde.
Ama çok güçlüdürler ve varlardır. Yazdım!
FELIX SATER! MICHAEL COHEN!
Zaten COHEN ismi KAHİN'den gelir.
Yahudiler arasında çok ayrı bir yere sahiptir. Başka bir açıdan değerlendirilir.
Güçlü ve etkili bir yapıdır. ABD BAŞKANI Trump'ın uzun zamandır yanında olan İKİ COHEN vardı. Biri dün yazdığım ilk avukatı bir de SES KAYDI ile gündeme gelen avukatı...
Trump'ın ses kaydını alan ve yayan Michael Cohen, Felix Sater'in 30 yıllık arkadaşıdır... Cohen'in, Shusterman'ın kızı Laura ile yani şimdiki eşi ile tanıştığı Brighton Plajı'ndaki organizasyonun arkasında SATER vardı! Bilmiyordu! Bu kadar yani!
Cohen, Trump organizasyonuna katıldığında, Sater ofiste bulunuyordu.
Sater, daha sonra Manhattan'da "Trump SoHo" projesi için ORTAKLARDAN BİRİYDİ! Skandalla sonuçlansa da... O günlerde ABD BAŞKANI OLACAK OLAN TRUMPSATER ve COHEN ile anlaştı. Ancak Sater ve Cohen'in yıllar öncesine dayanan dostluğunu TRUMP bilmiyordu. Trump'tan saklıyorlardı!
Sater'in gücünü bilen TRUMP 2006'da çocuklarının Sater'in gözetiminde MOSKOVA'ya gitmesini istedi. Gittiler de... Sater, Ivanka'yı etkilemek için Kremlin'deki bağlantılarını kullandı ve başarılı oldu. Rüya gibiydi! Hatta daha sonra Sater şunları söylüyordu:
"Ivanka'nın Putin'in özel sandalyesine, Kremlin'deki masasına oturdu. Ofisini kullandı. Artık Ivanka da Kremlin'de çok güçlü" dedi.
Ancak TRUMP üzerinde bu kadar etkili olan biri öne geçtiği zaman başka bir güç düğmeye bastı ve SATER'in üzerine gitti. O da haklı olarak geri planda kalmaya çalıştı. Sater, Trump ve Putin üzerinde çok etkili bir kişidir. İki gündür CHP GİZLİ MERKEZDEN YÖNETİLİYOR tartışması var ya!.

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2018/08/02/merak-etmeyin-turkiye-kazanacak

Bu haber toplam 426 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim