• İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Ergün Diler: Neden şimdi

Ergün Diler: Neden şimdi
HERKES İDLİB'e kilitlenmişken ALMANYA'dan terör saldırısı haberi geldi. Almanya'nın Hanau kentinde 10 kişi hayatını kaybetti.
Saldırıyı gerçekleştiren aşırı sağcı ismin TOBIAS R. olduğu açıklandı.
O da evinde ölü bulundu... Ölmeden önce de video ve mektup bıraktı.
İtiraflarında 'bazı halkların yok edilmesi gerektiğini' yazdı... Alman devleti olayı aydınlatacaktır. Zaten Merkel "Olayın arka planını ortaya çıkarmak için her şey yapılacak" dedi.
Aklıma ilk gelen soru SALDIRGAN neden TÜRKLER'i hedefe koydu? Ne istedi o masum insanlardan?
Yoksa dünya üzerinde etkili bir güç operasyonu yapıyor ve kapatıyor muydu! Sizi bilmem ama aklıma ilk gelen sözcük GEZİ oldu... GEZİ DAVASI ile ilgili kararlar hem içeride hem dışarıda tartışıldı... Tartışma devam da ediyor. Edecek de... Tam da bu sırada acaba KARANLIK BİR EL devreye girip GEZİ'de verilen kararlara itiraz mı ediyordu? ANKARA'ya gözdağı mı veriliyordu? Merkel ne kadar iyi niyetli olursa olsun ARKA PLAN aydınlanmayacaktır. Bu tip istihbarat operasyonları unutulmaya mahkumdur...
Devam... Gelin büyük savaştan, büyük mücadeleden gidelim...
Zbigniew Brzezinski artık yok. Ancak onun "ABD'nin alternatifi Çin, o nedenle Pekin'i kendi başına bırakmamalıyız.
Çünkü Avrupa Çin'le buluşursa, İpek Yolu ile bu amaçlanmaktadır, o zaman Amerika'nın çöküşü için tuğlalar çekilmeye başlanmıştır" sözünü ciddiye alan Derin Amerika ortaya çıktı. Zaten kaç zamandır yazıyorum. Sürpriz de değil yani... Brzezinski, Derin Amerika ile yan yana olmadı. Ancak tamamen karşısında da yer almadı. Coronavirüs'ü incelediğimizde öncelikli hedefin Çin olduğunu, ancak zincirleme bir trafik kazasına doğru gittiğini görüyoruz.
Özellikle İRAN'a sıçraması çok anlamlı!.
Bu haber toplam 426 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim