• İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Ergün Diler: Pastör bahane

Ergün Diler: Pastör bahane

AKLIMDAN geçen CHP'yi kimsenin yazamadığı kadar açık ve net yazmak. Herkesin neyin ne olduğunu anlaması için. Ama zor!
Bilinen ya da bilinmeyen nedenlerden dolayı zor. Hiçbir iddia taşımayan koca bir marka düşünün. Geldiği yere getirildiği yere bakın. Ne imza toplayabiliyorlar ne sayabiliyorlar ne de gereğini yapabiliyorlar. CHP ve CHP'liler bunu hak ediyor mu?
Kesinlikle hayır! Ama şimdiki CHP bu! Gelen gitmiyor, gelmesi gerekenler gelemiyor! Hep kavga...
Kendi içlerindeki mücadeleye ayıracakları zamanı ve enerjiyi ÜLKE için harcasalardı en azından 622 imzayı sayabilecek duruma gelirlerdi.
Ama olmuyor işte... CHP'liler kandırılarak oyun devam ettiriliyor! Bu ne zaman son bulur?
Birileri ayağa kalkıp "YÜZDE 22 İLE MUTLU OLANLARI İSTEMİYORUZ" dediğinde... Ama daha önemlisi CHP'lilerin PARTİNİN GİZLİ KODLARINI ÇÖZMESİDİR!
Ki buna yanaşan yok! Bırakın yazmayı, konuşan hatta aklından geçiren yok!
Buradan başlasalar iyi olur!
Son dönemde öne çıkan isimlere kocaman bir mercek tutmakla işe başlasalar çok iyi olur! Bakın yolu da gösterdim! Benden bu kadar...
Neyse...
Amerika Birleşik Devletleri ile krizin içindeyiz. Görünen sebep İZMİR'de tutuklanan ve sonrasında ev hapsine alınan RAHİP BRUNSON!
Bütün derdin PASTÖR olduğunu düşünmek gerçeklere aykırı. Arkada bize söylenmeyen başka hesaplar da olmalı. EV HAPSİNE ALINDIKTAN SONRA özgürlüğe bir adım kalmışken PENCE'in başlattığı fırtınanın makul hiçbir tarafı yok! ABD ADAMI MAHKEME YOLUYLA
ALMAMAK İÇİN HER ŞEYİ
YAPTI! Bu ortada! Peki o zaman kafalarındaki ne? Neyin peşindeler?
Ne istiyorlar?
Bu sorulara cevap bulmaya çalışalım...
Amerika Birleşik Devletleri, İran için askeri operasyon seçeneğini ikinci plana bıraktı. Çünkü ekonomik saldırı daima çok daha etkin sonuçlar verir.
İran dışarıdan gelen EKONOMİK türbülansı engelleyemeyince yıkım başladı. İran, bugün için çok zor durumda. İranlılar'daki ekonomik korku her geçen gün daha da artmakta.
Peki bu plan nasıl başladı. Öncelikli olarak İran, Türkiye ve Ortadoğu konusunda uzman olan CIA Başkanı Gina Haspel'in planı adım adım ilerliyor. Bunu bilmek şart.
CIA Başkanı olmadan önce Aralık 2017'de İran'da başlayan ayaklanmalar da Gina Haspel'ın planıydı. Çünkü askeri operasyon, bölgede istikrarı bozabilirdi. O nedenle ayaklanmalarda görüldü ki, halk Ruhani'ye karşı önemli ölçüde birleşti. İkinci seçenek ise dolar operasyonuydu. İran'daki dolar kısa süre içinde ülke dışına çıkartıldı..

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2018/08/04/pastor-bahane

Bu haber toplam 473 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim