• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Ergün Diler: Taht kavgası

Ergün Diler: Taht kavgası

MASA yıkıldığı ve yenisi kurulamadığı için sancı büyük. Savaş da. Kim kazanacak göreceğiz. İşimiz gördüğümüzü aktarmak. Bunun için çabalıyoruz. Rüzgarı fırtınayı önceden tahmin etmeye çalışıyoruz.
Birlikte...
Aktörleri sıralıyorum.
Oyunları yazıyorum.
Sahnelerden söz ediyorum.
Çünkü büyük bir kırılmanın içinden geçiyoruz.
Tarihi doğru öğrenemediğimiz için de zorlanıyoruz... Çünkü eski masanın kuruluşunu da yazan yoktu buralarda. Kimse bir şey bilmeden gidiyordu.
Kör uçuşu yani... Neyse... İşimize bakalım... Daha önce de sık sık yazdım. Steve Bannon...
Pentagon, Steve Bannon ile Avrupa'yı dizayn ediyor.
ROTHSCHILD AİLESİNİN egemenliğinin altında yatan büyük güç, AVRUPA KRALİYET BİRLİĞİ'dir! Bannon, PENTAGON ile bu yapıya saldırıyor. Bu yapı büyük yara aldı. Yıkılmak üzere. Bannon, silah lobisinin desteğiyle 2018'de Avrupa turuna çıktı. İtalya, İspanya, Almanya, Belçika, Macaristan gibi ülkelere giden Bannon'ın etkinliğini izledik.
Çok olayda gördük. Açıkçası bazıları olayları anlamakta zorlandı. Ama ortada! Bannon İtalya'da kurulamayan hükümetin kurulmasını sağladı. Ardından İspanya'da Rajoy hükümetini düşüren, sadece bir hafta içinde yeni hükümeti de kuran Steve Bannon'dı. Bu hükümet Bannon'ın ilk tercihi değildi ama kurulması gerekiyordu.
Almanya'da da kurulamayan hükümet, Bannon'ın sihirli asasıyla kuruluyordu. Rothschild ailesinin 100 YILDIR hükmettiği düzen, Avrupa'da yıkılıyordu.
Koltuktan kalkarken bile nefes nefese kalan Bannon, Rothschild ailesini yıkmaya kararlıydı. Çünkü aşırılık yani sağcı veya solcu önemli isimler hep Rothschild ailesi tarafından yönetiliyordu..

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2019/01/16/taht-kavgasi

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim