• İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Ergün Diler: Yeni kriz alanı

Ergün Diler: Yeni kriz alanı
DÜNYA üzerindeki savaşı sadece ben böyle tanımlamıyorum. Olaylara benim gibi bakan çok kişi var.Tepeden bakıldığında genel hatları ile PENTAGON, BUCKINGHAM ve AİLE arasında kıyasıya bir mücadele görülmekte.

Yabancılar da bunu böyle dile getirmekte.
Pentagon ile Rothschild, Buckingham Sarayı ile Rothschild arasında çeşitlendirilmiş bir savaş hali hakim. Değişik mevzileri, mod'ları var.
Akdeniz'de, Ortadoğu'da, Kuzey ve Afrika'nın birçok bölgesinde bu savaşın izlerini görüyoruz. Panama Papers da bu savaşın önemli adımlarından biriydi ve Buckingham Sarayı'nın Rothschild'e karşı bazı konularda geri adım atmasını sağladı. YPG de, DEAŞ da, Wikileaks de, Panama Papers da büyük savaşın cepheleri sadece...
Bir de bu savaşın bugüne kadar pek açıklanmasa da Karadeniz hattı var. Burası önemli! Kırım Osmanlı'dan beri TÜRKİYE, Rusya, İngiltere ve ABD için hep önemli oldu.
Rusya için Karadeniz 'sıcak' bir deniz olarak kabul edilmiyordu.
Bugün için artık Karadeniz de aynı Akdeniz gibi çok sıcak bir deniz. Akdeniz'deki paylaşım bittikten sonra sıra Karadeniz'in yeraltı zenginliklerine gelecek.
İşte o nedenle Kırım'da Rothschild ailesiyle Pentagon'un savaşını görüyoruz. Moldova, Romanya ve Ukrayna'ya askeri yığınak yapan Pentagon'un hedefinde Kırım var. Kırım'ı Rothschild ailesi adına koruma görevini üstlenen ise Rusya.
Durum bu kadar net aslında.
Bakmayı bilenler görüyor zaten...
İngiltere Kırım'ı o kadar önemsiyor ki 1854'te 'Balaklava Savaşı'nda 900 civarında İngiliz askerinin öldüğünü iddia ediyor. Uluslararası kamuoyunda bununla birlikte etkinlik yaratan ve iç kamuoyunu da yönlendiren İngiltere, ölen askerlerin TÜRK olmasına rağmen kendine bir güç devşirmiştir. Ölenlerin TÜRK olduğunu söyleyen de İngiltere'nin kontrol ettiği topraklardan getirilen yabancı unsurlar olduğunu söyleyen de vardır...
Bugün İngiltere, Kırım konusunda ikiye bölündü.
Panama Belgeleri'nde en sıradan olan ve birkaç saatte gündemden düşen Prens Charles, Rothschild ailesiyle İngiltere'nin daha güçlü olacağını düşünüyor.
Geçtiğimiz hafta bir gazeteci Charles'a "Annenizden sonra gelirseniz yönetime karışacak mısınız?" diye sordu. Cevap şuydu: O KADAR APTAL DEĞİLİM...
Belki de bu nedenle Panama Belgeleri'nden hiç zarar görmeyen Kraliyet üyesiydi.
Kraliçe II. Elizabeth, ABD ile etkin olmak için ortaklık yaparken, oğlu Prens Charles hala Rothschild ailesiyle sık sık görüşüyor.
Bu görüşme nedeniyle de Kraliçe II. Elizabeth, emeklilik kararı alamıyor.
Çünkü ABD bu konuda Kraliçe'ye ciddi baskı uyguluyor.
DENGE BU!
Rothschild ailesine yakın çevreler, Kraliçe II. Elizabeth'in 2020'nin ilk günlerinde emekli olacağını söylüyor. Bu ailenin fikri. 2019 yılı için çok farklı senaryolar var..

Bu haber toplam 457 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim