• İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Ergün Diler'den: Eş-bomba

Ergün Diler'den: Eş-bomba
HERKES Ankara'daki patlamayı konuşuyor. "Kim ya da kimler yaptı?", "Neden yaptı?", "Ne amaç güdüldü?" gibi sorulara cevap arıyor.

Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu olduğu kesin! Bu emri verenler ve bombayı patlatanlar niçin böylesine büyük bir KATLİAM istedi?
Neden korkuyorlardı? Kimi korkutmak istiyorlardı?
Birlikte yürüyelim. Hem hatırlayalım hem hedefe kilitlenelim...
2007 yılında Ankara'daki Anafartalar Çarşısı önünde bir CANLI BOMBA kendini patlattı. 22 Mayıs günü Türkiye bu haberle çalkalandı. Patlamada 8'i Türk 1'i Pakistanlı olmak üzere 9 kişi can verdi. Bombacı Sivaslı, 1979 doğumlu ve sabıkalıydı. Afiş asmak ve polise mukavemet gibi suçlardan iki yıl ceza alan biriydi. Patlamadan sonraki günlerde özenle seçilen BOMBACININ aslında BOMBA TAŞIDIĞINI bilmediği söylendi. BİR KARGO'yu(bilgisayar) alıp istenen yere götürdüğü iddia edildi. Tıpkı Irak'ta her gün patlayanKAMYONLAR gibi. Araçtan atlamayı düşünen hiç şoför görmüyorduk! Hepsi bilerek ölüme gidiyordu. Gerçekte ise araçları kullananlar başka bir yük taşıdığını sanıyordu. UZAKTAN KUMANDA ile patlama gerçekleşiyordu. Tıpkı Anafartalar'daki gibi... Ankara'dakiKATLİAMDA da aynı yöntem kullanıldı mı? Olabilir. Toplananlar ne hikmetse ÖLÜ BİR BÖLGEDE bir araya geliyor ve patlama orada oluyordu. Düşünün bir kez! "Hangimiz bir adım atarken MOBESE var mı?" diye düşünürüz.

Devamı için: http://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2015/10/13/es-bomba

Bu haber toplam 600 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim