• İstanbul 23 °C
  • Ankara 23 °C

Erkan Tan: İstiklalimiz ve istikbalimiz için ''Evet'' diyoruz.

Erkan Tan: İstiklalimiz ve istikbalimiz için ''Evet'' diyoruz.
Erkan Tan TYB İstanbul'da konuştu.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi ve Basın İlan Kurumu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Basın Dünyasından Yüzler Sesler’ programının bu ayki konuğu Erkan Tan oldu. ‘Televizyon Gazeteciliği’ başlığıyla gerçekleşen söyleşi, ilgiyle takip edildi.

Televizyon gazeteciliği konusunun çeşitli yönleriyle ele alındığı ve coşkulu bir şekilde anlatıldığı söyleşinin moderatörlüğünü Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey gerçekleştirdi. Canbey’in Tan’a yönelttiği sorular ekseninde gerçekleşen programda; televizyon gazeteciliğinin ortaya çıkışı, Türkiye’deki etki ve nüfuz gücü, medyayla oluşan ve oluşturulan algı, gündemdeki sıcak gelişmelerin televizyon ve habercilik dilinde nasıl karşılık bulduğu gibi pek çok konu değerlendirildi.

 “Gazete satın almak senin yaşam biçiminin, dünya görüşünün var olması demektir” ifadelerini kullanan Tan, gazete okumanın veya online olarak da olsa gazeteleri takip etmenin ve desteklemenin önemine değindi. “Radyolar, televizyonlar, gazeteler sadece yayın organı değildir” diyerek sözlerini sürdüren Tan, “Medya sektörü Yahudiler için iman meselesidir. Yahudiler büyük medya kuruluşlarının ya sahibi ya da medya şirketlerinin ortaklarıdır. Medya sadece bir yayın organı değildir aynı zamanda tank, helikopter gibi birer savaş aygıtıdır. Asla sadece bir yayın organı gibi görmemeliyiz, birer savaş aleti olduğunu çok açık bilmeliyiz. Onların silahlarıyla silahlanmalıyız” dedi.

Gündeme dair değerlendirmelerde de bulunan Tan, “İstiklalimiz ve istikbalimiz için ‘Evet’ diyoruz” dedi.

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim