• İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C

Ersoy Dede'den: PKK değil ama Türkiye Terörist!!!

Ersoy Dede'den: PKK değil ama Türkiye Terörist!!!
HDP’li vekiller TBMM’ye girdi. ‘Büyük Türk Milleti’ huzurunda yemin ederek görevlerine başladı. Daha çay ocağının dahilisini bile ezberlemeden 55 Bin liraları hesaplarına yattı.

HDP’li vekiller TBMM’ye girdi. ‘Büyük Türk Milleti’ huzurunda yemin ederek görevlerine başladı. Daha çay ocağının dahilisini bile ezberlemeden 55 Bin liraları hesaplarına yattı. Yakalarına Gazi Mecis’in üyeleri olduğunu gösteren rozetlerini taktılar ve o sıfatla başladılar konuşmaya. HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü “Türkiye Birleşmiş Milletler tarafından teröre destek veren ülkeler listesine alınmalıdır” dedi.. Hakkında, Uludere Trajedisi sırasında ölen 34 kişinin akrabası olmanın dışında hiç bir şey bilmiyoruz. Yaşanan o tartışmalı hadisenin tepesine basa basa ürettikleri topyekün siyasetin ürünü bir adam. Uludere Projesi’ne, sadece sonuçları itibariyle bile baktığınızda zaten resmin tamamı çıkıyor karşınıza.. 

Yazının bundan sonrası için bütün HDP’li arkadaşlara arz etmiş olayım.. Gücenmece kızmaca yok. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nden söz ederken “benim ülkem” diye söz edeceğim kısaca.. Size özel bir durum değil. Benim ile ülkem arasında.. Arkadaş, benim ülkem, cumhuriyet tarihinin yarısını, sizin partinizin silahlı kanadı PKK’yla yedi. Benim çocuklarım emperyalist güçlerin maşası PKK’nın kurşunlarıyla öldü bu memlekette.. Benim öğretmenim, doktorum, askerim, polisimi şehid etti bu PKK.. Dünya suç tarihinin gördüğü en vahşi uluslarası terör örgütü olan PKK’nın şemsiyesi altında milletvekili seçilip de Ankara’ya gider gitmez benim ülkemi ‘teröre destek veren devlet’ ilan edecek cüreti kendinde nasıl buluyorsun?.. Senin Ankara’ya gelmek için uçağa bindiğin havalimanının tabelasında bir isim yazıyor. Dikkat ettin mi? Şerafettin Elçi.. Tanıyor musun o adamı? Heykeli dikilecek adamdı. Recep Tayyip Erdoğan da dikti zaten.. Keşke tanısaydın.. 

BÜROKRASİDEKİ SORUNLU KADROLAR

Hâlâ daha yalanlanmadığına göre artık topluma mâl olmuş bir bilgi olarak yorumlayabiliriz.. Eski Irak özel temsilcimiz, Emekli büyükelçi Murat Özçelik’in, 7 Haziran’da kendisi ve çevresinin HDP’ye oy verdiği yönündeki iddiadan söz ediyorum.. Bu iddia eğer doğruysa, yani CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğu halde gidip de bir başka partiye oy verdiyse sahiden, bir kere ihraç edilmeyi beklemeden partisinden istifa etmesi gerek.. Bu net.. Ama bu elbette Kılıçdaroğlu ile kendi aralarındaki mesele.. Ben ise işin başka bir tarafındayım.. Sayın Büyükelçim.. Saygın Büyükelçim.. Şoktayım.. Devletim sizi en kritik konularda, Temsil makamına getirmiş, size güvenmiş ve en mahrem politikalarını size emanet etmiş.. Eğer doğruysa siz ise PKK güdümündeki bir partiye fiziksel olarak destek verdiniz.. Bir yanım hâlâ daha reddediyor bu bilgiyi.. Lütfen bana bunun gerçek olmadığını söylesin biri..

Devamı için: http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/ersoy-dede/pkk-degil-ama-turkiye-terorist-11122.html

Bu haber toplam 603 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim