• İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Erzurum Şube Yönetimi Vali Azizoğlu’nu Ziyaret Etti

Erzurum Şube Yönetimi Vali Azizoğlu’nu Ziyaret Etti
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kotan, Ömer Özden ve İsmail Bingöl Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret esnasında dernek çalışmaları ile ilgili bilgi de veren İspirli; TYB Erzurum Şubesi’nin faaliyetlerini anlattı.

Vali Azizoğlu; ülkemizin, asker elbisesi giymiş teröristlerin darbe girişimini milletin bastırdığını, meydanlarda nöbet tuttuğunu; sonraki süreçte de Sivil Toplum Kuruluşlarının özellikle meydanlarda örnek bir duruş sergilediğini söyledi.

Şube Başkanı M.Hanefi İspirli Erzurum’un 15 Temmuz gecesi yüzbinlerce Dadaş ile meydanlarda oluşunun, yüzyıllardır süren vatan bekçiliğinin bir yansıması olduğunu dile getirdi.

Yusuf Kotan tarafından hazırlanan TYB Erzurum Şubesi tarafından yayımlanan ‘Hatıralardaki Erzurum’ ve Prof.Dr. Ömer Özden ile İsmail Bingöl’ün kitaplarından oluşan setin Vali Azizoğlu’na takdim eden İspirli; plaket yerine kitap vererek kitaba ve okumaya dikkat çekmek istediklerini dile getirdi.

 

Bu haber toplam 999 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim