• İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Erzurum Şubesi’nden “Bir Milletin Yeniden Dirilişi Çanakkale” paneli

Erzurum Şubesi’nden “Bir Milletin Yeniden Dirilişi Çanakkale” paneli
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesi 2017 faaliyetlerini devam ettiriyor.

Dernek binasında düzenli olarak devam ettirilen faaliyetlerin yanı sıra konferans ve paneller ile çalışmalarına devam eden Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Çanakkale Şehitleri ve Şehitler Günü’nde panel düzenledi.

Atatürk Üniversitesi Kültür Sitesi Mavi Salonda gerçekleştirilen “Bir Milletin Yeniden Dirilişi Çanakkale” panele öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Törenek, Yrd. Doç. Dr. Tacettin Şimşek ve Yrd. Doç. Dr. Servet Tiken’in katıldığı paneli Şube Başkanı M. Hanefi İspirli yönetti.

Prof. Dr. Mehmet Törenek; ‘Mehmet Akif ve Çanakkale’, Yrd. Doç. Dr. Tacettin Şimşek; ‘Destan Şiiri ve Çanakkale’, Yrd. Doç. Dr. Servet Tiken ise ‘Balkan Şiirinde Çanakkale’ başlıklı sunumları ile dinleyicilere değişik bakış açılarından Çanakkale ve dirilişi anlattılar.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Yatkın, İl Kültür Turizm Müdürü Cemal Almaz ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veyis Değirmençay plaket takdiminin ardından panel sona erdi.

 

tyb-canakkale.jpg

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim