• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Fehmi Koru'dan: Kim/ler yapmış olabilir?

Fehmi Koru'dan: Kim/ler yapmış olabilir?
HİSLERİMİZİ içimize gömmekte ve acımızı bal eylemekte zorlanıyoruz... Patlamaya hazır volkan gibiyiz, ama tepkimizi nasıl şekillendireceğimizi bilemiyoruz...

“Kahrolsunlar”, tamam da, kahrolması gerekenler kim? Bütün “olağan şüphelileri” zihnimizden geçirdiğimiz halde, bildiklerimizin bu denli acımasız, bu denli gözü dönmüş, bu denli namert olabileceğine inanmakta zorlanıyoruz...

İnandığımız Allah’ın “Kahhâr” ismi var, onun taklitçisi olmaya kendini adamış bir sapıklar ordusunun işi olabilir mi acaba?

Aynı kaderi paylaştığımız için kederlerini de dert edindiğimiz ve 30 binden fazla insanımızın hayatından sorumlu olduklarını bildiğimiz halde, sırf bundan böyle anneler yeniden ağlamasın, kadınlar eşsiz, çocuklar yetim kalmasın diye, geçmişe sıfır çekmeye hazırlandığımız örgüt mü yoksa Ankara’da akan kanların sorumlusu?

Yıllar içerisinde kendi halkından 400 bininin hayatına kastetmiş... 4 milyonunu yâd ellerde ilkel şartlarda yaşamaya mahkûm etmiş... Ülkenin yarısını yağdırdığı füzeler ve bombalarla tahrip etmiş... Gözü kanlı olduğunu bir çırpıda 20 binden fazla vatandaşını öldürmekten geri durmadığı Hama’da giriştiği katliamdan beri bilinen bir rejimin, iç-savaşını sınırı ötesine taşıma amaçlı bir gözü dönmüşlüğün eseri olabilir mi?

Devamı için: http://www.haberturk.com/yazarlar/fehmi-koru/1138978-kimler-yapmis-olabilir

Bu haber toplam 388 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim