• İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Filistin'den çığlık: Şuan savaş halindeyiz ve hiç kimse yardım etmiyor

Filistin'den çığlık: Şuan savaş halindeyiz ve hiç kimse yardım etmiyor
Filistin İslami Hareketinin önemli isimlerinden, Kudüs muhafızı Raid Salah'ın Yardımcısı Dr. Nasır Halid, Mescid-i Aksa'da İsrail zulmünü hatırlatarak, "Biz şuan savaş halindeyiz, bir savaş yürütüyoruz.
Nasıl bir savaşın zorlukları varsa bizde onları yaşıyoruz. Ancak hiçbir İslam ülkesi, hiçbir Arap ülkesi konu ile ilgili ne bir şey söylüyor ne de yardım ediyor" dedi.

Filistin İslami Hareketinin önemli isimlerinden, Kudüs muhafızı Raid Salah’ın Yardımcısı Dr. Nasır Halid, uzun süre İsrailhapishanelerinde tutulduktan sonra ev hapsine alınan Raid Salah’ın son durumu ve Kudüs'teki gelişmeler ile ilgili Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'ye konuştu.

Nasır Halid, Türkiye başta olmak üzere tüm İslam alemine “Kudüs’e sahip çıkın” çağrısında bulundu. Dünyaya açık tek kapılarının Türkiye olduğunun altını çizen Halid, Türk halkının Kudüs’e daha çok gelmesini ve Mescid-i Aksa’nın boş bırakmamasını istedi. İşgalci İsrail askerlerinin sıklaşan baskınlarına da dikkat çeken Halid, “İsrail her an Mescid-i Aksa’yı işgal edebilir” uyarısında bulundu.

Devamı: https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/ali-erkan-kavakli/der-spiegelin-saldirisi-ve-yaklasan-secim-28558.html

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim