• İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

‘‘Gençler Şairleriyle Buluşuyor’’

‘‘Gençler Şairleriyle Buluşuyor’’
Kaymakam Şenol TURAN, Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi tarafından yürütülen “Gençler Şairleriyle Buluşuyor” projesi kapsamında düzenlenen şiir şölenine katıldı.
Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Şenol TURAN’ın yanı sıra, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Aslan GÜLCÜ, Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Dr. Mehmet DOĞAN, Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Başkanı Şair ve Yazar Hanefi İSPİRLİ, Şair ve Yazar Talat ÜLKER, Elif Ezgi YURTSEVER, Fatma Nur TİRYAKİ, Feride Nursen ÇİFTÇİ, İslâm İSPİRLİ, Mehmet VURAL, Muhammet İKBAL ÇİFTÇİ, Muhammet Tahir CAN ve Zeliha TANBAĞA katıldı.

Atatürk Üniversitesi Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yer Bilimleri Fakültesi, Oltu Meslek Yüksekokulu ve ortaöğretim öğrencilerinin de katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasından sonra. Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Başkanı Hanefi İSPİRLİ’nin açılış konuşmaları ve Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Dr. Mehmet DOĞAN’ın selamlama konuşmalarıyla başladı. Daha sonra, programa katılan şairler, şiirlerini okuyarak programa renk kattılar. Şiirlerin temasına uygun görüntüler ve fon müziği eşliğinde okunan şiirlerle programa devam edildi.

Şiir ve edebiyatsever katılımcılar için unutulmaz bir şölen havasında devam eden program sonunda, Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Başkanı Hanefi İSPİRLİ, Kaymakam Şenol TURAN’a programa katkılarından dolayı plaket takdim etti. Kaymakam TURAN da edebiyata ve sanata katkı sağlayan çalışmaları için Başkan İSPİRLİ’ye plaket takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Tüm katılımcılara plaket takdiminden sonra şölen sona erdi.
 
img_4894.jpgimg_4890-001.jpgimg_4903.jpg
Bu haber toplam 859 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim