• İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Gençler, sosyal sorumluluk projelerinde yer almalı

Gençler, sosyal sorumluluk projelerinde yer almalı
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Gençlik Birimi üyelerinden bir grup genç TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ı yeniden başkan seçilmesi dolayısıyla makamında ziyaret etti.

Yaptıkları faaliyetler hakkında Başkan Arıcan’a bilgi veren gençler, 2017' nin genel bir değerlendirmesini yaparak, 2018 yılının ilk beş ayında çok önemli kültür, sanat ve edebiyat etkinliklerini gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arıcan ise TYB'nin kültür-sanat alanında yaptığı çalışmalarla kendisini kanıtlamış önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydetti.

“Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanımız D. Mehmet Doğan ve arkadaşlarınca samimiyetle kurulmuş, çok zorlu yılları aşarak bugünlere gelmiş, toplum yararına faaliyet yürüten bir kuruluşumuzdur.” diye konuşan Arıcan sözlerini şöyle sürdürdü:

“TYB bu sene 40. yılını kutluyor. Daha nice 40’lı yıllara ulaşmak için hep birlikte TYB’nin vizyonu ve misyonuna yakışır faaliyetleri birlikte gerçekleştireceğiz. Topluma karşı sorumluluklarımız var ve derslerinizden arta kalan zamanlarda mutlaka sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alın. Kültür sanat, edebiyat alanına ilgi duyan başka gençleri de aranıza alarak TYB Gençlik birimini büyütün. Bu çalışmalarınızda her zaman yanınızda olacağız.”

Gençler, ziyaretin sonunda Başkan Arıcan’a kalem hediye ettiler.

img_0658-001.jpg

Bu haber toplam 1207 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim