• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Ufuk Ulutaş'tan: PKK’nın derdi Kobani mi?

Ufuk Ulutaş'tan: PKK’nın derdi Kobani mi?
PKK ve destekçileri, Türkiye’nin özellikle doğu-güneydoğu şehirlerini terörize etmelerinin bahanesi olarak Kobani’yi gösteriyordu.

ufuk_ulutas1323PKK ve destekçileri, Türkiye’nin özellikle doğu-güneydoğu şehirlerini terörize etmelerinin bahanesi olarak Kobani’yi gösteriyordu. Türkiye Kobani’ye destek vermiyor yalanını daha da vahim olan Türkiye IŞİD’i destekliyor yalanıyla birleştirip bindirilmiş kıtalar oluşturdular. Ve daha sonra sonuçlarını düşündüklerinde kendilerini bile dehşete düşüren bir vandalizmi sahneye koydular. Türkiye Kobani’ye destek çıkmazken IŞİD’e destek çıkıyor yalanına delil veya mantıklı bir izahat göstermeye tenezzül etmedikleri gibi bu fahiş yalanlarını vandalizmlerini meşrulaştırmak için kullandılar. Suriye meselesinin başından beri Türkiye’nin muhatap olmak zorunda kaldığı bir yalan döngüsü bu aslında. Suriye’de katliamın sahipleri Esed ve özellikle onun yılmaz destekçisi İran, Suriye halkına karşı yürüttüğü katliama ek olarak Türkiye’ye karşı da yoğun bir yalan, dezenformasyon ve manipülasyon kampanyası yürütüyor. PYD/PKK çevreleri de uzun süredir onların vagonunda kendisine hayali düşmanlar yaratıp, onlarla mücadele ediyor. Kanıtları ise iddialar ve şehir efsaneleri. İlginç olan ise Türkiye “destek verdiğimize dair bir kanıt veya elle tutulur herhangi bir somut veri gösterin” dediğinde Türkiye’ye “destek vermediğinize dair kanıtı siz gösterin” tarzı absürd bir seviyesizlikle cevap vermeleri.

 

Yazının devamı için: http://www.aksam.com.tr/yazarlar/ufuk-ulutas/pkknin-derdi-kobani-mi/haber-348178

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim