• İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Halil Mert: G-20, Sarı Yelekliler, Seyredilen Çin Zulmü

Halil Mert: G-20, Sarı Yelekliler, Seyredilen Çin Zulmü
Uzun lafa gerek yok.
G-20 tıpkı BM gibi, emperyalist ülkelerin kendi menfaatleri ve hesapları için faaliyet gösterdikleri bir yapıdır. Öyle ise neden oradayız? Şerrinden emin olmak için.
Dünya zor günler geçiriyor.
Afrika kanıyor. Aç, perişan…
 
Asya’da katliamlar gözyaşları devam ediyor. En başında da Uygur Bölgesi. Yani D. Türkistan… 
 
G-20’de yine mazlumları ve adaletsizlikleri sadece biz andık. Gazeteci Kaşıkçı’yı merhametsiz ve zalimce katledenlere emir veren zihniyet, Suudi Prens G-20’deydi. Tepki mi? ne olabilir ki? Parayı veren düdüğü çalıyor. 
Yeni Dünya’da yeni düşman komünizm yerine İslam’dır. Şeriatla yönetildiği iddiasındaki Suudi Prens, gazeteci Kaşıkçı için “İslamcı” dedi. Düşünebiliyor musunuz? Bu adamlar bir yandan da Selefi yapılanmayı kontrol ve yönlendiriyorlar. İçlerinden El-Kaide, Boko Haram, IŞİD gibi terörize olmuş sözde Müslüman Terör Unsurlarının kuruluşunu koordine edip, finansman sağlıyorlar.
 
ABD.. İngiltere’nin 200 yıldır yaptığı sinsi düşmanlıkları aleni yapıyor. Suudi’ler başta olmak üzere Arapları baskı altında tutarken, Ortadoğu’ya fiili olarak da yerleşme derdinde. Irak İşgali bunun sonucu. Suriye aynı şekilde. Hasılı bölgemizdeki her kaos, Haçlı’nın yeni işgal ve hayat alanına dönüşüyor. 
 
Şimdi de ABD, Suudiler, BAE ve Mısır’ı İsrail’in emir komutasına bırakıyor. Sözde İran’a karşı Arap NATO’su. Dikkat edin İran’ı gerek Şii Ortadoğu, gerek Suriye, özelde de Irak’ta kim bu kadar etkinleştirdi? ABD… 
ABD, güney sınırımıza da asker yerleştiriyor. Yeni komşumuz ABD hayırlı olsun. 
Bu haber toplam 448 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim