• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Hece Taşları 18

Hece Taşları 18
Hece Taşları 18

YENİDEN KARILDI MİLLETİN HARCI

 

İki bin on altı on beş temmuzda gecenin koynunda tanklı birlikler düşman bir ülkeye saldırır gibi köprüleri tuttu yollar tıkandı mürailer asker elbiseleriyle kâğıt ezer gibi arabaları çiğneyerek caddelerde gezdiler.

Havada dolaşan demirden kuşlar kendi yuvasına bomba indirdi her pilot bir Kâbil ruhu kuşandı canına kastetti kardeşlerinin kara asfalt alkan ile boyandı gönderdeki bayrak küstü rüzgâra ihanetin kasırgası başladı.

Devletin başında bir tayyib insan Hamza vakarıyla sesini saldı asumana çıktı sesin yankısı insandan insana yollar açıldı caddelere taştı sevdanın seli yeni bir kurtuluş ateşi yandı gece ışımaya başladı birden.

Gaflet uykusunda uyuyanlara sanki kalk borusu çalındı birden gökte kurşun yerde insan fırladı ses sese yaslandı insan insana şemin etrafında pervane gibi yanarak yunmaya koşuyorlardı yeni bir diriliş destanı için.

İhaneti alın çatından vurup bir gül bahçesine girercesine Ömer Halisdemir uçmağa vardı peşinde melekler kanat vurarak şahadetin şerbetinden sundular herkes bu şerbetten bir yudum için meydanda kaldılar sabaha kadar.

Her karanlık gece gündüze gebe sancısı arttıkça korktuk geceden salalar okundu minarelerden darbeciler darp edildi çok şükür kahramanlık uman haşhaşilerin hasan sabbahları kahrından öldü sabaha nur topu bir zafer doğdu.

Dünya üç maymunu oynadı durdu sürdüler sahaya piyonlarını korkuları ödlerine karıştı fitne ağaçları meyve vermedi hesaplar üstünde Hesabı Sahibi yağmur kuşlarını boş çevirmedi yeniden karıldı milletin harcı. 

http://www.tayyibatmaca.net/belge/hecetaslari18sayion5agustos2016.pdf

Bu haber toplam 881 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim