• İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Herfene iftarı yazarları buluşturdu

Herfene iftarı yazarları buluşturdu
Türkiye Yazarlar Birliği’nin (TYB) düzenlediği “Herfene” iftar yemeğine; yazarlar, şairler, gazeteciler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, yabancı uyruklu öğrenciler ve çok sayıda TYB üyesi katıldı.

Türkiye Yazarlar Birliği’nin (TYB) düzenlediği “Herfene” iftar yemeğine; yazarlar, şairler, gazeteciler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, yabancı uyruklu öğrenciler ve çok sayıda TYB üyesi katıldı. TYB bünyesinde faaliyetlerini sürdüren gençlik biriminin hizmet verdiği Genç Kahve’deki iftar yemeğine katılanlar, ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde iftarını açtı.RAMAZAN BEREKETTİRProgramda konuşan TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan; “Rahmet, bereket, yardımlaşma ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın beraberliğimize güç katmasını, ülkemize ve tüm İslâm coğrafyasına hayır getirmesini diliyorum" dedi. Genç Kahve için yapımı tamamlanan toplantı salonunda, ilk etkinlik olarak iftar yemeği düzenlendiğini ve bunun çok anlamlı olduğunun altını çizen Başkan Arıcan, “Birliğimizin artık geleneksel hale gelen “Herfene” iftarında siz değerli dostlarla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Mütevazi yemeğimize hepinizin katkıları var; Getirmiş olduğunuz yiyeceklerden bir sofra oluşturduk. Ayrıca, her zaman olduğu gibi bu yılda da yemek konusunda bizlere katkı yapan kıymetli büyüğümüz Faik Güngör’e teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Kaynak: Herfene iftarı yazarları buluşturdu 

Devamı: https://www.anadolugazete.com.tr/anadolu-ozel/herfene-iftari-yazarlari-bulusturdu-79759h.htm

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim