• İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Hüseyin Albayrak’ın 60. Basın Yılı Trabzon’da Kutlandı

Hüseyin Albayrak’ın 60. Basın Yılı Trabzon’da Kutlandı
Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesinin düzenlediği programla, Araştırmacı-Yazar Hüseyin Albayrak'ın 60. Basın yılı kut­landı.

Eski Bakanlardan Faruk Özak’ın destekleriyle, TYB Trabzon Şubesi tarafından orga­nize edilen ve İl müftülüğü konfe­rans salonunda gerçekleştirilen etkinli­ğe, eski Bakanlardan Faruk Özak, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Müftüsü Osman Ay­dın ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu Bir Başarı Öyküsüdür

Etkinlikte konuşan eski Bakanlar­dan Faruk Özak, büyük bir başarı öyküsüne şahit olduklarını belirte­rek,” bu başarıda sabır, fedakârlık, alın teri, bilgi ve koşuşturma var. İnsanları yaşarken onure etmek son derece anlamlıdır.  Kendi şehrimizi yeterince tanımadan nasıl fikir üreteceğiz, nasıl yöneteceğiz veya bu şehre ait o büyük sorumluluğu nasıl taşıyacağız. Bu konuda sınıfta kalıyoruz. Umuyorum ki bunları aşacağız. Bu anlamda Hüseyin Albayrak’ın yazdığı 30’a yakın eser, geçmişi­mizi günümüze bağlayan bir köprü ve geleceğimize yön veren bir kılavuz niteliğindedir.” dedi.

Değerlerimizi Daha Çok Sahiplenmeliyiz

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç yaptığı konuşmada, kadim medeniyetlerin geçtiği bu güzide toprak­larda medeniyetimizin ve inancımızın bize yükle­diği sorumluluğu yerine getirmek zorundayız. Hü­seyin Albayrak ağabeyimizin şeh­re kazandırdıkları bunlardan biridir. Onun çalışmaları şehrin kurum­sal hafızasına kayıt düşmek adına son derece önemlidir. "ifadelerini kullandı

Albayrak Şehri­mize Olan Vefasını Her Zaman göstermiştir

Şu­be başkanı Kamuran Tuna ise yaptığı konuşmada,” Hüseyin Albayrak, Trabzon ile ilgili 30’ya yakın kalı­cı esere imza atmış değerli bir şahsiyetimizdir. Bir ömür hizmet ettiği basın aracılığıyla Trab­zon’un meselelerini cesurca hay­kırmış haksızlıklara isyan etmiş nice güzel günler adına görüşleri­ni beyan etmiş, ürettiği eserlerle daima şehrimize olan vefasını, sevdasını dile getirmiştir, "ifadelerini kullandı.

Trabzon’a Hep Birlikte Hizmet Edelim

Yazar Hüseyin Albayrak da yaptığı konuşmada, bir Trabzon sevdasıdır çocukluğumda başlayıp devam edi­yor. Öyle bir sevdadır ki beni Trabzon’un dışında uğraşmamı alıkoyuyor. Allah’a hamt olsun ki bu günleri bana göstererek siz dostlarla bir arada olmayı yaşattı. Bu çalışmamda bana yardımcı olan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Trabzon’a elimizden geldiğince hep birlikte hizmet edelim,” dedi

1-052.jpg2-(1)-004.jpg

Bu haber toplam 1046 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim