• İstanbul 23 °C
  • Ankara 24 °C

İbrahim Karagül: İki Veliaht, sizin için yol bitti!

İbrahim Karagül: İki Veliaht, sizin için yol bitti!
udüs’ü İsrail’in başkenti yapmak için olağanüstü gayret sarfettiler. Ülkelerinin zenginliğini ve gücünü bu yönde seferber ettiler. Karşı çıkanları ya da planlarını açık edenleri yok ettiler.

ABD ve İsrail ne talimat verirse onu yapıyorlardı. Filistin halkını sattılar. “Yüzyılın Anlaşması” adını verdikleri bir projeyle Filistinlileri ebedi köleliğe mahkum etmeye çalıştılar.

ABD ve İsrail ile öyle pazarlıklar yaptılar ki; bırakın Müslüman dünyayı, kendi vatanlarına, Arap milletine bile ihanet ettiler.

MEKKE VE MEDİNE PAZARLIĞI

İslam iddiasından vazgeçtiler. Ellerinden gelse İslam’ı Arap yarımadasından kovacaklardı. Irak ve Suriye’ye dayatılan Baasçılığın bir tür yeni versiyonu onlar üzerinden servis ediliyordu.

Mekke ve Medine için gizli pazarlıklara yöneldiler. Bu iki kutsal şehir için de bir “Kudüs senaryosu” hazırlanıyordu ve onların eliyle uygulanıyordu.

Artık eskimiş, kimsenin ciddiyle almadığı “Ilımlı İslam” projesini kendi halklarına yutturmaya çalıştılar.

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/ibrahimkaragul/-iki-veliaht-sizin-icin-yol-bitti-dubaiye-bir-iran-fuzesi-duserse-ne-yapacaksiniz-diye-sormustuk-erdogani-devirecek-turkiyeyi-durduracaktiniz-o-plana-ne-oldu-bae-iranla-flort-etmeye-basladi-durun-daha-neler-goreceksiniz-2052298

Bu haber toplam 408 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim